Мен не ме мислете (петък, bTV)

1 март 2023 | 11:21 Дачев
Епизод 2 от сезон 2 (еп.54) на комедийно-драматичния сериал. В ролите на 3 март ще видим Пламен Димов, Иван Юруков, Елена Змиярова, Весела Бабинова, Яна Кузова и много други.

В новия епизод се появява неочаквано препятствие пред Яна и Мартин. Новият адвокат пръска самочувствие, Христо обмисля сватба, а проблемът с безплатните консултации в кантората е на път да се разреши...
 
Адвокат Пламен Брезов ще демонстрира самочувствие и прекалена самоувереност, като в същото време ще си „пъха носа“ навсякъде. Той определено няма да се радва на симпатиите на Яна, особено след като е прекарал предишната вечер по барове с Мартин. Освен това нахално ще се интересува, защо Яна помага на бившия си мъж.
 
Отношенията между Христо и Силвия ще се задълбочат – тя ще поиска да се пренесе при него, а той дори ще се замисли за сватба. В същото време Христо се кахъри пред приятелите си Ясен и Радо, защото най-вероятно ще влезе в затвора.
 
Пламен и Мартин ще се срещнат в съда, където Мартин води дело, в което се съдят майка и дъщеря. С появата си Пламен ще спомогне за развръзката на делото и ще стане ясно, че той всъщност не е толкова коравосърдечен. Адвокат Виктор Захариев ще забележи, че Силвия е разсеяна, а тя ще го помоли за почивка.
 
Междувременно Яна причаква Паолина и инсценира уж случайна среща. Паолина си я спомня от салона и се заговарят. Яна вижда как Паолина провежда странен разговор с мъж и тайно си записва телефонния му номер. Тя разбира, че двамата са любовници, но Паолина не иска да го вижда повече. Яна помага на Паолина да го разкара и двете се сближават...


ИЗБРАНО