Много мой човек (четвъртък, NOVA)

23 февруари 2023 | 11:13 Дачев
Първи епизод на новия български комедиен сериал - 23 февруари 2023.
Анотация.

Семейната поредица ще поднесе много смях и забавление, а трагикомичните перипетии в живота на героите са така актуални, че ще позволят на зрителите бързо да се припознаят в тях, поглеждайки ги от веселата им страна.

Продуцентът Краси Ванков: „Идеята за заглавието на сериала идва от сатиричния поглед към ситуацията, в която живеем днес. В България всеки има „човек“ навсякъде, сигурно е част от нашата народопсихология, от навиците, които сме изградили във времето. Или имаш приятел, роднина, или просто „твой човек“, който ще ти оправи мача. У нас през три телефона можеш да стигнеш до необходимото. Това са една малка част от навиците, закотвени в миналото, в които сме се вкопчили и те понякога ни пречат да се променим към по-добро. А тази промяна може да започне, когато имаме силата да се надсмеем над себе си. Това е и идеята на „Много мой човек“.

„Моят герой е художник, който е завършил Академията и винаги е мечтал да продължи да се занимава с рисуване, но заради обстоятелствата се принуждава да влезе в бригадата на най-добрия си приятел и да стане бояджия. Самият аз съм завършил Художествена гимназия, така че това категорично е моята роля“, разказва Юлиян Малинов, когото зрителите ще видят в образа на Виктор.
 
„В „Много мой човек“ съм в ролята на Петър – едно младо и много симпатично момче, което не страда от липса на женско внимание. Обича живота и животът го обича. Пепи е самонадеян и твърдоглав. Попада в големия град, за да си търси късмета и така влиза в майсторския занаят и по-конкретно – в  бригадата на Миро. Там се заформят много забавни взаимоотношения между тримата, както работни, така и лични. Надявам се на зрителите да им е интересно да проследят тяхното общо приключение“, допълва младият актьор Калоян Катинчаров.
 
* * * * * * *

Втори епизод, 2 март 2023:

Всичко се обръща с главата надолу в дома на майстора с артистична душа Виктор (Юлиян Малинов). След фиаското с годишнината от сватбата им и поредното разочарование, неговата красива съпруга Маргарита (Михаела Павлова) просто изчезва! Изморена от напразните очаквания за по-щастливи дни и от безкрайните домашни задължения, в които никой не й помага, Марго чувства, че се задушава в този дом. Затова взима импулсивно решение, което внезапно ще промени цялата ситуация – както за семейството й, така и за другите двама майстори. 
 
С кого ще се срещне Маргарита, как ще обърка плановете на цялата бригада и ще даде ли втори шанс на Виктор?
 
Миро (Башар Рахал) трябва да действа бързо и съобразително, защото тримата майстори неволно се оплитат в сериозна работна каша, която заплашва да им струва скъпо на един от обектите. В основата на събитията стоят любовните подвизи на най-младия в групата – Петър (Калоян Катинчаров). Ще успее ли Баш Майсторът да приложи някоя от своите хитрини, за да спаси положението? 
Междувременно, той става все по-мнителен към звука от електрическата китара, който продължава да чува вкъщи. Съпругата му Даниела (Деси Моралес) усеща, че тайното хоби на дъщеря им може да бъде разкрито и измисля как да опази тайната на Ивана (Ели Колева) от строгия си мъж.  
 
Проблеми се задават и за безгрижния чаровник Пепи. След като закупува жилището на уж болната баба Надя (Петя Силянова) на изгодна цена, радостта на младия мъж от сделката се изпарява. Той постепенно схваща, че нещата не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед и бързо се сблъсква с капризите на упоритата жена, за която трябва да се грижи до края на дните й. Кои са първите изненадващи изисквания на бабата и каква скрита истина за нея ще изуми Пепи?


ИЗБРАНО