Втори сезон на „Животът по действителен случай“ от събота

7 февруари 2023 | 12:30 Дачев
Любовната приказка на Мария и трагичната съдба на момиче с отрязани устни
 
С пълна палитра от вълнуващи срещи, житейски драми и разтърсващи истории се завръща токшоуто „Животът по действителен случай“ тази събота (11 февруари 2023) от 17:00 ч. по bTV.
 
Специален гост на водещата Александра Сърчаджиева ще бъде фолк певицата Мария, която за пръв път ще разкаже всичко за връзката си с Мирослав Соколов и съвместния им живот. 
Самият той пък ще се включи със специално видео, в което ще разкрие мъжката гледна точка за любовта им, а ексклузивни кадри от снимачната площадка на най-новия музикален клип на Мария ще съпровождат вълнуващия разговор в студиото.
 
В рубриката „Моето ново Аз“ Радост Драганова ще представи една различна и трагична история – тази на Антоанета
В невръстна възраст тя става жертва на брутално посегателство от страна на собствената си майка, която отрязва устните ѝ. Зрителите ще проследят отблизо процеса по заличаване на белезите и дългогодишните травми на Антоанета, а какъв ще бъде крайният резултат, предстои да видим тази събота от 17:00 ч.
 
Иво Аръков ще открие сезона с екшън класация, пълна с невероятни драми и приключения. Тази седмица рубриката „Топ 10“ е посветена на оцелелите по чудо български звезди, измъкнали се на косъм от наистина страховити ситуации.