Битка на поколенията в новия сезон 5 на Hell’s Kitchen

6 февруари 2023 | 12:16 Дачев
Форматът започва на 20 февруари 2023
 
Hell’s Kitchen България се завръща по NOVA по-горещ от всякога. Петият сезон на хитовото риалити ще нажежи ефира на 20-и февруари с премиерен епизод. 
 
Шеф Виктор Ангелов за първи път ще противопостави две поколения в “Кухнята на Ада”. Познатите дамски и мъжки отбори остават в миналото и тази пролет битката ще бъде между млади и по-опитни готвачи. 
 
Другата голяма изненада е появата на трети - звезден - отбор, в който 8 известни личности ще трябва да докажат кулинарните си умения.
 
* * * * * * *
 
Мащабното кулинарно предаване ще стартира с 18 участници. Голяма част от тях са придобивали опит в чужбина и се завръщат специално, за да вземат участие в шоуто. Претендентите за победата и наградата от 100 000 лева вече са работили в престижни ресторанти със звезди Мишлен в Германия, Великобритания, Словения, Бразилия, Испания, Норвегия и Австрия. 
 
Най-младите участници в този сезон са на 18 години, а най-възрастният – на 65 години. Сред участниците ще видим майка и син, решили да обединят сили в битката за титлата „Най-добър готвач“. 
 
Пътешествието на караваните из страната продължава и в новия сезон на риалитито. Шеф Ангелов и участниците в надпреварата ще зарадват с кулинарните си умения жителите на няколко български града, сред които Банско, Перник и Априлци. 
 
В този сезон асистент-готвачи на шеф Ангелов в кухнята ще бъдат участниците от втори сезон на Hell’s Kitchen България - Светла Илиева и Никола Симеонов, които зрителите познават и от предаването “На Кафе”.  
 
* * * * * * *
 
Телевизионният формат Hell’s Kitchen се реализира успешно в 20 страни по света, а в САЩ шоуто вече излъчва своя 21-ви сезон. В България стартира през 2018 година и до момента има четирима победители: Дани Спартак, Веселина Чилева, Реджеп Бадев и Валентина Вълкова, които развиват успешна кариера в кулинарния бизнес. 
 
Всички тях, заедно със заелата второ място в сезон 4 Виктория, ще можем да гледаме в новите епизоди на „Черешката на тортата“ от днес, 6-и февруари.


ИЗБРАНО