Секси комедии със звезди по АМС

6 февруари 2023 | 11:00 Дачев
Този месец филмовият канал AMC ще предложи на любителите на романтичните и секси комедиите доста приятни часове пред екрана със звезди като Рене Зелуегър, Хю Грант, Колин Фърт, Камерън Диас, Аштън Къчър, Джейсън Сийгъл, Дженифър Гарнър, Марк Ръфало, Кейт Хъдсън, Джейсън Бигс и др.
 
Романтичната комедия „Дневникът на Бриджит Джоунс“ (Великобритания, 2001) можете да гледате на 10 февруари в 21.30 ч. 
Сценарият на Андрю Дейвис, Ричард Къртис и Хелън Фийлдинг е базиран на едноименния бестселър на Хелън Филдинг, а под режисурата на Шарън Магуайър се изявяват Рене Зелуегър, Хю Грант, Колин Фърт, Джема Джоунс, Джим Бродбент и Сали Филипс.
 
Продължението - „Бриджит Джоунс: На ръба на разума“ (Великобритания, 2004) - очаквайте на 17 февруари в 21.20 ч. 
Ненаучила нищо от уроците на съдбата, остроумната героиня на Рене Зелуегер се завръща с нови приключения, нов дневник и с нови възходи и падения във връзките си… Най-накрая обаче има гадже – страхотният адвокат Марк Дарси (Колин Фърт)! Но никак няма да е лесно за го задържи, особено когато се завръщат съмнението, ниското самочувствие и Даниел Клийвър (Хю Грант)… 
 
На 7 февруари в 21.15 ч. в комедията на режисьора Люк Грийнфийлд „Съседка за секс“ (САЩ, 2004) Емил Хърш и Елиша Кътбърт ще влязат в ролите на двама души от различни светове – едно момче с бъдеще и едно момиче с минало.
 
Дженифър Гарнър и Марк Ръфало ще си партнират в романтичната комедия "Събудих се на 30" (САЩ, 2004) на 11 февруари в 21.25 ч., за да ви въведат в света на едно незабележително момиче, превърнало се с помощта на вълшебен прашец в разкошна 30-годишна жена.
Тя има всичко, освен най-добрия си приятел и истинската любов, която е оставила някъде назад. 
 
Комедията на режисьора Том Вон „Да си остане във Вегас“ (САЩ, 2008) очаквайте на 14 февруари в 25.15 ч.
Пътищата на Камерън Диас и Аштън Къчър ще се пресекат по време на куподнжийски уикенд във Вегас, който води до… едно свидетелство за брак! Върнали се обратно в Манхатън, двамата ще трябва да понесат последствията на огромната грешка в стил Вегас, която са направили.
 
Забавлявайте се с Джейсън Сийгъл и Камерън Диас в комедията „Секс запис“ (САЩ, 2014) на 24 февруари в 23.00 ч.
След десетгодишно партньорство и две деца, обикновени съпруг и съпруга искат да подсилят любовната искра помежду си и записват тричасов видеоклип, в който демонстрират всички сексуални позиции и трикове от популярния речник “Удоволствието от секса”. Всичко е чудесно до момента, в който двамата откриват, че въпросният видеоклип е бил откраднат…
 
На 28 февруари в 23.05 ч. Кейт Хъдсън, Джейсън Бигс и Дейн Кук ще ви помогнат да отпуснете напрежението с романтичната комедия „Гаджето на най-добрия ми приятел“ (САЩ, 2008).


ИЗБРАНО