Мария Андонова слиза от екран

3 февруари 2023 | 10:52 Дачев
Водещата и продуцент на „100% будни“ по БНТ1 ще продължи професионалния си път в друга посока
 
Българската национална телевизия се разделя с едно от най-обичаните и емблематични лица на обществената телевизия – Мария Андонова. Водещата на предаването „100% будни“ слиза от екран, за да поеме по нови професионални предизвикателства. Тази сутрин бе нейният последен ефир.

Вижте видео.
 
„Благодаря на БНТ, че ми позволи да бъда себе си през цялото това време и за това, че ме накара да повярвам в себе си и в качествата, които притежавам. Екипът на „100% будни“ е прекрасен! Бих искала да благодаря и лично на Стефан А. Щерев за огромната опора през годините, в които сме били заедно на екран“, споделя Мария Андонова.
 
„Мария Андонова е изключителна дама, невероятен професионалист и колега. Разделяме се с нея с голяма тъга, но, разбира се, уважаваме решението ѝ да продължи своя професионален път в друга посока. Пожелаваме ѝ успех и все такава нестихваща енергия“, споделя Николай Табаков, директор на дирекция „Програмно съдържание“ в БНТ.
 
Екипът и ръководството на БНТ пожелават на Мария Андонова здраве и успехи на новите хоризонти, се казва в прессъобщение на медията.

Новият изпълнителен продуцент на "100% будни" е Станислав Пенев, редактор на предаването от 2019 г. насам и с дългогодишен опит в БНТ, към която става част през 2008 г.


ИЗБРАНО