Орлин Павлов става водещ на ”Събота вечер с БНТ”

30 януари 2023 | 11:26 Дачев
От 4 февруари 2023, събота, вечерното шоу на БНТ „Събота вечер с БНТ“ ще бъде с нов водещ –  харизматичния и лъчезарен Орлин Павлов, популярен певец и актьор.
Предаването ще бъде още по-наситено с ударни дози хумор и забавления, както и с вълнуващи интервюта със звездни гости. 
 
„За мен е голяма чест и удоволствие да бъда част от екипа на Българската национална телевизия. С ентусиазъм приемам новата „песен“ от своя живот като водещ на късното вечерно шоу.  Надявам се със зрителите заедно да преживеем искрените и увлекателни истории на звездните гости в предаването и да се насладим на забавление и много смях. И не на последно място – искам да благодаря за възможността, както и за топлото посрещане и доброто отношение на целия екип!“, споделя Орлин Павлов.
 
Първият звезден гост на Орлин Павлов ще бъде обичаният от поколения българи певец и водещ на любимото куиз шоу „Последният печели“ Орлин Горанов.
Двамата колеги и приятели заедно ще дадат впечатляващ рестарт на шоуто. По какъв начин ще се случи това – зрителите ще разберат още тази събота от 21:00 ч. по БНТ1.
 
Популярният продуцент и водещ Андрей Арнаудов също ще стане част от премиерния епизод.
В емоционален разговор, Андрей ще се върне към началото на телевизионната си кариера в „Час по всичко“ и ще разкаже за това как ще почете годишнината от рождението на баща си – големия български диригент Васил Арнаудов. Зрителите на вечерното шоу на обществената телевизия ще научат и какво работи Андрей Арнаудов според собствения му син.
 
По традиция в „Събота вечер с БНТ“ астро-лошата Яна Огнянова ще се опита да уплаши всички зодии със своята прогноза, а музикалният десерт е за новите регетон любимци Торино и Пашата.