TV1000 в ритъма на ”мръсните” танци

26 януари 2023 | 16:35 Дачев
През следващия месец филмотечният TV1000 е сцена. Трилогията „В ритъма на танца“, в чийто първи филм в главната роля е новоизгряващата тогава звезда Чанинг Тейтъм, дебютира малко след Св. Валентин. 
 
Роден на 26 април 1980 г., Чанинг започва кариерата си като модел. Няколко години след първия филм от денс романса "Step Up" ("В ритъма на танца", 2006) нашумява с ролите си в "G.I. Joe: Изгревът на Кобра" (2009), "Внедрени в час" (2012), "Белият дом: Под заплаха" (2013) и поредицата "Професия: Стриптийзьор", чийто последен филм се очаква на голям екран в България през юли. 
 
По TV1000 предстои експлозия от музика, светлини и модерни танци, започваща с класиката „Мръсни танци“ (1987) – петък, 27 януари от 17:30 часа. В главните роли са Дженифър Грей и Патрик Суейзи!
 
В ритъма на танца
- четвъртък 23 февруари в 20:00 ч.
 
Тайлър Гейдж е имал проблеми със закона през по-голямата част от живота си; озовавайки се за пореден път пред съдия, е осъден на 200 часа общественополезен труд и се налага да мие подове в училището по изкуствата в Мериленд. 
 
Забелязва го Нора, талантлива студентка по балет, която се опитва да включи хип-хоп движения в своите класически съчетания. Въпреки опасенията на училищните администратори, Нора убеждава Тайлър да си партнира с нея за голям проект на класа.
 
Ритъмът на улицата 2 (Step Up 2: The Streets)
- четвъртък 24 февруари в 20:00 ч.
 
Анди е многообещаваща танцьорка, която просто не може да се откаже от стария си начин на живот. С наближаването на най-престижното състезание по улични танци в Балтимор, Анди обединява сили с най-добрия танцьор Чейс; ако Анди, Чейс и техният разнороден екип от талантливи танцьори успеят да спечелят първото място в „Улиците", може би проблемната новопристигнала най-накрая ще превърне мечтите си в реалност.
 
Ритъмът на улицата 3 (Step Up 3D)
- събота 25 февруари от 20:00 ч.
 
Градските улични танци се пренасят на световна сцена в една наелектризираща история с изумителни танцови движения. Танцовият екип „Пиратите" се изправя срещу дългогодишните си съперници „Самураите" на предстоящото световно състезание. Във вълнуваща и енергична танцова битка срещу най-добрите хип-хоп танцьори в света, този сблъсък с високи залози ще промени живота на всички тях завинаги.


ИЗБРАНО