Сезон 2 на „Голямото преследване“ от 6 февруари

26 януари 2023 | 10:20 Дачев
С втори сезон и нов пети преследвач на 6 февруари в ефира на NOVA стартира телевизионната игра за ум и ловкост „Голямото преследване“.
От понеделник до петък в 18:00 ч. емблематичният водещ Ники Кънчев ще отправя предизвикателства под формата на интересни въпроси към участниците в студиото, които ще трябва с бързи реакции и хладнокръвие да дадат верния отговор. Срещу тях ще се изправи А отборът на знанието със специално ново попълнение – тайнствен преследвач, който зрителите вече са виждали в първия сезон на шоуто, но в ролята му на участник. 
 
„Щастлив съм, че „Голямото преследване“ спечели сърцата и умовете на нашите зрители. Във втория сезон разширяваме кръга на дамското присъствие с новия преследвач – Белла Донна. Това е момиче, което стартира в първия сезон като участник, направи ни силно впечатление и вече е част от отбора на преследвачите. Искаме зрителите да се забавляват“, сподели водещият Ники Кънчев в интервю пред репортера Дилян Калчев за „Здравей, България“. 
 
Останалите членове на елитния отбор от най-знаещите хора в България се завръщат с обновена стилна визия, но със същите безспорни знания. Миглена Драганова (Дама Пика), Любомир Братоев (Мъдрецът), Пламен Младенов (Професорът) и Мартин Иванов (Черният рицар). Всеки от тях разполага с широк набор от разностранни интереси, забележителна обща култура и множество постижения. Ще успеят ли участниците да ги надхитрят, предстои да разберем в новите епизоди на телевизионната игра.
 
Вторият сезон ще донесе положително настроение за зрителите, които ще станат свидетели на неподправената емоция на участниците и запомнящи се битки срещу петимата преследвачи. Сумата, която може да бъде спечелена, е неограничена, а броят на въпросите в едно предаване може да достигне до 210.


ИЗБРАНО