10 ”известни” срещу десет бойци в новия сезон на Survivor

22 януари 2023 | 13:42 Дачев
„Survivor“, оригиналът в жанра приключенско риалити, се завръща по bTV с впечатляващ каст, невиждани по мащаба си игри и изпитания и с нов начин на реализация, при който предаването ще се излъчва почти в реално време. 
Предстоящият седми сезон на „Survivor“ не само ще задейства инстинкта за оцеляване на играчите, но ще предложи нови емоции на феновете, които ще изживеят приключението едновременно с участниците в него.
  
Сред популярните лица в Survivor 7 "В непознати води" ще бъдат футболистът Благой Георгиев, кулинарното гуру Божана Кацарова, певицата Татяна и влогърът Стефан Попов - Чефо. За оцеляване в екзотичното риалити ще се борят също ММА боецът Георги Валентинов, актрисата Снежана Макавеева, колегата й Филип Буков, както и други познати лица: атлетът и модел Иван Булкин, моделът Марго Купър и инфлуенсърката Стефани Разсолков. 
 
Всички те ще бъдат част от племето „Известни“, а срещу тях ще се изправи племето „Воини“ - мъже и жени с изключителни качества и постижения в различни сфери на живота. Сред тях са брокер, гемолог, екскурзовод, студент, юрист и други. 
 
Веднага щом се озоват край най-топлите води на планетата - тези на Карибско море, сървайвърите ще се сблъскат с капризите на времето, ще преживеят тежки лишения, ще влязат в серия от епични битки и ще сключват сложни съюзи. За да стигнат до финала и да грабнат титлата „Последният оцелял“ в многокомпонентната игра, те ще трябва да покажат комплексни качества: устойчива психика, физическа сила, находчивост, комуникативност и стратегическо мислене. 
 
Новият сезон на Survivor ще ангажира изключително силно и феновете. Сезон VII на екстремното приключение ще бъде реализиран по нов модел, който за пръв път дава възможност на зрителите да вземат активно участие в развоя на събитията, като единствено те ще определят кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и големия победител в края на сезона.

* * * * * * *

Първите пет сезона на риалити шоуто бяха излъчени в периода септември - декември, а последният сезон VI "Скритият идол" бе на екран от 21 февруари до 27 април 2022 г. Може да се предположи, че новият сезон VII на "Survivor" ще тръгне след месец.



ИЗБРАНО