”100 начина за рисуване” - Da Vinci през декември

23 ноември 2022 | 12:49 Дачев
"100 начина за рисуване" - от 5 декември, от понеделник до петък, 17:50 ч. по Da Vinci
 
Отключете художника в себе си със „100 начина за рисуване”! Във всеки епизод ще се потапяте в техники за рисуване и оцветяване, идеални както за опитни художници, които искат да изпитат уменията си, така и за начинаещи творци, които никога не са държали четка и искат да открият изкуството. 
 
От триизмерни образи до автопортрети – ще изследвате безкрайни интерпретации и начини за създаване на изкуство в стил „направи си сам”.
 
"Зооспасители"- сезон 2 от 10 декември, събота и неделя от  19:00 ч.
 
Всеки ден в спасителната служба „Втори шанс” носи нови възможности за нашите герои да спасяват и рехабилитират изоставени животни. В предстоящия нов сезон на „Зооспасители“ очаквайте да се влюбите в още по-очарователни животни, докато екипът търси постоянен дом за тях. 
 
Затрогващите истории на тези мили животни ще ви поведат на едно наистина емоционално пътешествие.
 
Специален акцент: "Майсторска Коледа"
Всяка събота и неделя, 3 - 25 декември, от 15:00 ч.
 
Това е сезонът на ароматното какао, топлите пуловери и любимите празнични моменти и пред телевизионния екран! Подгответе се и се присъединете към специалните предавания в тази тематична селекция за изработени от вас творения. 
 
"Опаковай Коледа" - от 3 декември, всяка събота от 15:00 ч.
 
Време е да се настаните удобно и да се настроите на творческа вълна  с празничните предложения на „Опаковай Коледа“. Присъединете се към нашия скандинавски приятел Айнщайн в неговата зимна работилница на чудесата и научете как да правите невероятни коледни творения от ежедневни предмети. 
 
От маската на Дядо Коледа до кутии за подаръци, украсени със  снежни човеци – правенето на коледни подаръци никога не е било по-забавно! Ще получите брилянтни идеи за това как да направите сами най-красивите коледни подаръци за вашето семейство и приятели.
 
"Прекрасни коледни творения" - от 4 декември, всяка неделя от 15:00 ч.
 
Пригответе се да направите коледна украса на съвсем ново ниво със специален нов празничен сезон на оригиналната поредица на Da Vinci. От гноми и семейства елфи до празнични звезди и коледни елхи – всеки епизод ще ви предложи фантастични идеи, за да добавите искряща нова нотка към вашите коледни орнаменти. 
 
Превърнете обикновените домакински предмети в неузнаваеми празнични изненади, които да споделите със семейството, и украсете дома си със собствените си прекрасни декорации!
 
"Как да правим нещата добре" - всеки петък, 17:00 ч.
 
С водещи палава група деца в училищна възраст, всяко със собствена история за разказване и с урок за споделяне, забавната поредица продължава да показва как да създавате всякакви невероятни неща – от произведения на изкуството и уникални творения „направи си сам“ до кулинарни експерименти и закачливи трикове, които можете да приложите на приятелите си.
 
"В океана: Чудесата на Кораловия триъгълник" - всяка неделя, 22:00 ч.
 
Кораловият триъгълник – тропическа зона в Тихия океан, е мястото с най-голямо морско биоразнообразие на света. В новите епизоди на поредицата ще имате възможност да изучите симбиозата между някои видове от региона и ще видите как добре се дегизират други. Ще присъствате и ожесточена битка между мъжки сепии и ще посетите град Анемон, преди да станете свидетели на размножаването на морските гъби. Хиляди медузи ще представят невероятен спектакъл в зоната на Кораловия триъгълник, а също така ще се запознаете и с наскоро открит вид морско конче. 
 
Ще отидете и до  остров Сулавеси, който разкрива две различни морски екосистеми – Ламбе със своята вулканична среда и Менадо с богатството на цветни корали.


ИЗБРАНО