„Животът по действителен случай“ - ново токшоу по bTV

3 октомври 2022 | 18:00 Дачев
„Животът по действителен случай“ е най-новото токшоу, което тръгва на 8 октомври в ефира на bTV. То ще предложи на зрителите богата палитра от рубрики, които ще разкрият необикновените човешки истории на обикновените хора и популярните такива. 
 
Основен водещ на предаването, което ще се излъчва всяка събота от 17:00 до 19:00 ч., е Александра Сърчаджиева, чиято съдба също винаги ѝ е поднасяла изненади.
 
Мисията на двучасовото съботно токшоу е да вдъхне кураж и да покаже, че всеки проблем има решение. Чрез историите на своите гости Александра ще дава сила и увереност на зрителите, намиращи се в сходна житейска ситуация, че трудностите всъщност подготвят за изключителна съдба. Към тях ще се присъединяват специалисти в търсене на правилните решения и намирането на изход.
 
Освен с обикновени хора, всяко издание на „Животът по действителен случай“ ще среща зрителите и с известна личност, която в откровена изповед ще признае пред Алекс за житейска трудност, през която е преминала успешно. 
Как те са превъзмогнали най-драматичните моменти в живота си, какви уроци са научили и как са продължили напред.
 
Освен духовни, „Животът по действителен случай“ си поставя за цел да извършва и външни трансформации.
В сегмента „Моето ново АЗ“ известният пластичен хирург д-р Джак Антонио ще променя съдбите на обикновени хора, които винаги са изпитвали комплекси от външния си вид. Всеки, претърпял физическа травма, получил е трайни белези в резултат на преживяване или просто страда от естетични деформации, може да попълни формата за участие в сайта на предаването.
 
Харизматичният Иво Аръков също ще бъде част от новото предаване с емблематичната рубрика „Топ 10“. 
Всяка седмица екипът на предаването ще избира актуална тема от живота в България, за да подреди в 10 позиции известни личности или събития с много хумор и весели коментари.

* * * * * * *
 
Продуцент на „Животът по действителен случай“ е Радост Драганова, реализирала успешни предавания като „Мармалад“ (2015 - 2022 г.), „Модерно“ (2009 - 2014 г.) и „Огледала“ (2003 - 2009 г.).


ИЗБРАНО