Изборен ден по Bulgaria ON AIR в неделя

28 септември 2022 | 10:43 Дачев
Задълбочени анализи, коментари и дискусии на политическата обстановка, преки включвания от най-горещите точки и извънредни емисии новини очакват зрителите на Bulgaria ON AIR на 2 октомври, когато ще могат да проследят целия изборен ден за нов български парламент. 
 
В рамките на двете специални телевизионни студиа „Големият ЗА/лог“ ще бъде дискутирано каква ще е посоката, по която ще поеме страната.
 
Сутрешното изборно студио на Bulgaria ON AIR ще започне точно в 06:55 часа с водещата на сутрешния блок „България сутрин“ Мария Константинова и продуцента на предаването „Директно“ Калина Донкова. В часовете до 12:15 часа те ще посрещнат в студиото утвърдени общественици, учени, представители на бизнеса, спорта, изкуството и културата, за да коментират водещите теми и възможните сценарии около развитието на изборния ден. 
 
С включвания от всички горещи точки и изборни секции в страната, през целия ден репортерите на „Новините ON AIR“ ще направят зрителите преки свидетели на изборния процес. По време на новинарските емисии, лицата на националната политематична телевизия ще информират и запознават всички пред малкия екран с ключовите моменти и обзор на събитията в деня, в който българските граждани ще определят посоката, по която ще поеме страната. 
 
В 17:25 часа ще бъде дадено начало на вечерното телевизионно студио „Големият залог“ с водещата на предаването „Денят ON AIR“ Ганиела Ангелова и водещия на сутрешния блок „България сутрин“ Виктор Дремсизов. Заедно със специалните гости в студиото, те ще продължат проследяването на изборния ден и нагласите на българските граждани. 
 
Централната емисия новини в ефира на Bulgaria ON AIR ще започне в 18:30 часа с водещи Виолета Манчева и Константин Динчев, които ще направят обзор на изборния ден. 
 
Точно в 20:00 часа водещата Даниела Владимирова ще представи изборните графики и ще съобщи първите прогнозни резултати от вечерното телевизионно студио „Големият ЗА/лог“ на Bulgaria ON AIR.
 
* * * * * * *
 
На 3 октомври, понеделник, публицистичното предаване „Директно“ ще продължи да информира зрителите за резултатите от изборния ден със специално изборно издание с водещи Димитър Абрашев и Калина Донкова (17:25 часа).