Есенни премиери по Cartoon Network и Boomerang

26 септември 2022 | 10:43 Дачев
През октомври, Cartoon Network ни кани на своите есенни премиери. Зрителите на канала ще бъдат първите, които ще видят втория сезон на „Скуби-Ду и виж кой друг!?“ и третия сезон на „Пълна Драмарама“. 
 
Специално място в ефира е отредено на 30-годишния юбилей на Cartoon Network. По целия свят каналът ще излъчва празнично предаване, чието заглавие в България е „Празнуваме рождения ден на Cartoon Network“. Kато част от него, ще видим любими хитове като „Невероятният свят на Гъмбол“ и „Крейг край реката“.
 
Пълна Драмарама“ – сезон 3
От 24 октомври – всеки делник от 14.30 ч. 
Колко пакости могат да измислят децата в предучилищна възраст? Дори и един епизод от тази поредица е достатъчен, за да се уверим, че на тази възраст те могат да предизвикат истински ураган. Въпреки надзора на техния учител - забавния Шеф – лудориите се вихрят от зори до здрач.
 
В един от епизодите, децата започват да правят глупави физиономии пред огледалото. Шеф им обяснява, че ако продължат, може лицата им да останат изкривени завинаги. Разбира се, предупреждението му се сбъдва. Сега малчуганите трябва да намерят начин да върнат нормалните си изражения, но дали това е възможно?
 
Празнуваме рождения ден на Cartoon Network“ 
От 1 октомври – всеки ден от 13.25 ч. 
 
На 1 октомври 1992 г. Warner Bros. започва излъчването на своя нов канал за анимации -  Cartoon Network. За три десетилетия, името му се превръща в синоним на качествена анимация. Подобен юбилей не може да остане без голямо празненство и през октомври сме поканени да „Празнуваме рождения ден на Cartoon Network“.
 
Дали всички любими герои ще бъдат на партито? Да видим: Ябълко и Луки дават старт на забавлението, а след това е време за любимите ни мечета. Кутията на Гриз, Панда и Белия изглежда като идеалната опаковка за юбилеен подарък, но в техния случай, тя е любимият им транспорт до вълшебни места. В готовност за парти са и Малките титани, супергероините от DC SuperHero Girls, Шантавите рисунки и децата от крайречието - Крейг, Келси и Джей Пи. По всичко личи, че ни очаква вълнуващо парти за рождения ден на Cartoon Network.
 
Скуби-Ду и виж кой друг!“ – сезон 2
От 3 октомври – всеки делник от 17.50 ч. 
„И щях да се измъкна, ако не бяхте вие, досадни деца!“ – така всеки заловен злодей и разобличен противник се ядосва на младите детективи на „Мистерия ООД“. В новите епизоди, Фред, Дафни, Шаги, Велма и Скуби ще разследват още по-заплетени загадки и още по-странни мистерии.
 
Поредицата „Скуби-Ду и виж кой друг!“ е още по-забавна, защото във всеки епизод гостува световна звезда. През сезон 2 ще видим Морган Фрийман, Луси Лиу, Шер и Шон Астин, известен с ролята си във „Властелинът на пръстените“. Екипът ще отиде в затвора, където Фрийман ще заснеме документален филм за призрак. Случайно, той ще успее да запише и групата тийнейджъри с тяхното куче по време на работа, а зрителите ще могат да видят хитри методи за проследяване на призраци.
 
* * * * * * *
 
Boomerang
 
Този месец в телевизионния блок Cartoonito ни очакват много вълнуващи премиери. Това е пространство, където децата виждат примери как да бъдат внимателни и съпричастни членове на  обществото. 
 
Oсновните ценности, които програмите промотират, са уважението, емпатията и толерантността. В Cartoonito ще видим „Томас и приятели“ и „Паячето Лукас“ - история за малко сладко паяче и приятелите му.
 
Паячето Лукас“ ("Lucas the Spider") – сезон 1
От 3 октомври – всеки ден от 14.30 ч. 
Автор на продукцията е Джошуа Слайс. Той се вдъхновява за образа на малкото паяче от 4-годишния си племеник, Лукас. Анимационният герой има ентусиазма и любопитството на дете в предучилищна възраст и постоянно измисля весели песнички, които си пее по време на поредното си приключение.
 
Най-добрият приятел на Лукас е мушичката Финдли. Той е истински акробат във въздуха. Често му се случва първо да действа, а после да мисли. В премиерния епизод намира апетитно ухаещи сладки, но се оказва, че са все още твърде горещи. Дали това ще му попречи да си опита от тях? Лукас и Финдли откриват света заедно с малкия  булдог – Авокадо, симпатичния хамелеон – Боуди, пчеличката Мейзи и останалите им приятели.
 
Томас и приятели“ – сезон 25
От 17 октомври – всеки ден от 14.00 ч. 
Край бреговете на Англия се намира остров Содор – светът на веселите цветни локомотиви. Главният герой Томас и неговите приятели, Пърси, Кана и Ния, ежедневно се впускат в приключения, в които успехът идва, благодарение на тяхната съпричастност, отборна игра, добри дела и уважение към другите.
 
В един от епизодите идва голяма буря и всички локомотиви трябва да доставят седмичните си пратки в рамките на един ден, но един от локомотивите има малка повреда. Приятелите разбират, че и най-малкият в екипа има важна роля, без която общата задача не може да бъде завършена. 
 


ИЗБРАНО