Стефка Янорова влиза в „Мен не ме мислете“

22 септември 2022 | 12:46 Дачев
Болезнени разкрития, раздели и събирания очакват зрителите в епизодите на българския сериал „Мен не ме мислете“ този четвъртък и петък от 20:00 ч. по bTV. 
 
Яна заминава да се види с родителите си в провинцията, а за Мартин става все по-трудно да живее под един покрив със сестра ѝ Дора (Мина Каукова), която от сутрин до вечер говори с виртуалното си гадже по телефона. На адвоката му се налага да се справя сам с грижите за децата, а паралелно с това и трябва да бъде свеж за работа.
 
Междувременно Христо научава за обтегнатите отношения между Мартин и Дора и доволно потрива ръце. Неочаквано бившият на Яна открива захвърлена торба с долари в контейнера до склада. Той решава да се обърне към Мартин за съвет дали да задържи или да предаде сумата, която съвсем не е малка.
Липсата на сън се отразява пагубно на Мартин, който има тежко дело в съда. Любимият на Яна осъзнава, че Дора далеч няма намерение да си тръгне от София, и двамата започват да се дразнят един друг. Мартин решава да предприеме спешни мерки срещу сестрата на Яна...
 
Ева (Любомира Башева) споделя с Мартин, че иска да се разведе с Петър. Двамата започват да обсъждат предстоящото бракоразводно дело, а Мартин не усеща как между него и Ева се създава почва да прекрачат границата на приятелството. Същевременно Дора най-после се среща с виртуалния си възлюбен Любо (Георги Кацарски).
 
Актрисата Стефка Янорова влиза тази седмица в сериала като майката на героя на Рушен Видинлиев. Сътресенията в живота на Мартин ще се допълнят и от признанието на Александър (Веселин Мезеклиев), че с майка му Ренета (Стефка Янорова) им предстои развод. Обтегнатите отношения между двамата родители ще станат повод да се разкрие дълго пазена тайна за Мартин.