Мен не ме мислете (четвъртък, bTV)

15 септември 2022 | 12:03 Дачев
Специално участие в новите епизоди взема голямата българска актриса Меглена Караламбова, както и младите надежди Мина Каукова и Стефан Попов - Чефо.
 
Романтични моменти, отчаяни ходове и неочаквани изненади: Яна и Мартин се носят на крилете на любовта и заедно подготвят изненада за Мария, която има рожден ден. В същото време Христо прави отчаяни опити да си намери работа, включително и като секретар в съда, но навсякъде удря на камък.
Ася открито заявява на Яна, че се надява личните ѝ отношения с Мартин да не пречат на професионалните ѝ ангажименти в кантората. Ирена пък поставя ултиматум на Христо – да се сдобри с Поли, да си намери друга работа или да се изнесе от дома ѝ! Ситуацията за бившия на Яна става още по-сложна, когато осъзнава, че е забравил рождения ден на дъщеря си и няма пари за подарък. Христо спешно иска заем от приятелите си, но те му отказват. За капак Поли им съобщава, че заради Христо никой няма да получи предвидените премии.
 
Мартин споделя с Яна притеснението си, че в съда е безскрупулен като баща си. Тя успява да го окуражи, а Мартин решава официално да ѝ предложи брак. Всичко обаче се обръща с главата надолу с идването на сестрата на Яна – Дора, която всява смут в интимните отношения на двамата влюбени. Оказва се, че Дора е развалила годежа си, запознала се е с нов мъж в София през интернет и иска да опита късмета си в големия град...
 
Как ще реагира Мартин, когато разбере, че ще се наложи да дели един покрив и със сестрата на Яна?


ИЗБРАНО