„Фермата“ стартира на 3 септември с досегашни победители

15 август 2022 | 11:42 Дачев
Веселка Маринова, Ваня Илиева, Яни Андреев и Деян Каменов са сред емблематичните участници в сезон 8 на предаването
 
След месеци на напрегнато очакване, стартовата дата на „Фермата“ вече е ясна. Осмият сезон на градивното и позитивно риалити започва на 3 септември (събота) в ефира на bTV с безкомпромисен подбор на участниците. 
Под мотото „Мостът на времето“ предаването ще събере победители от предишни издания, оставили дълбока следа в сърцата на зрителите и ще покаже нови, интересни герои с потенциал на бъдещи фаворити.
 
Една от изненадите ще бъде появата на първата жена, спечелила “Фермата” - борбената и упорита Веселка Маринова, която взе голямата награда от 100 000 лева в петото издание на риалитито (2019 г.) и изцяло промени живота си. През тежката дървена порта ще прекрачи още една решителна, енергична бивша участничка - яхтената стюардеса и любителка на приключенията Ваня Илиева, по-известна като Хепи Ванче. Във “Фермата” 6 (2020 г.) тя не само постави рекорд по спечелени дуели на Арената, но и си тръгна с приза.  
 
В осмия сезон ще се завърнат още любими лица. Сред тях са работливият, вдъхновяващ пчелар Яни Андреев, победител във “Фермата” 3 (2017) и рокзвездата, която не се страхува от селския начин на живот - Деян Каменов от „Д2“, стигнал до първото място във “Фермата” 4 (2018). Легендарният бивш участник Димитър Господинов-Гуспа от първия сезон (2015) също ще влезе в риалитито, за да преживее отново битките, вълненията и трудностите. 
 
* * * * * * *
 
Тези и други емблематични имена от предишни сезони на „Фермата“ ще се обединят в отбор “Минало“, а новите участници, между които геймър, полицай, мениджър, акушер-гинеколог, диетолог, спортист и кмет, ще оформят отбор „Бъдеще“.
 
В прегръдката на спиращата дъха българска природа, на брега на красивия язовир Диканя, всички те ще се трудят месеци наред, за да превърнат необитаемата, но плодородна земя в романтично фермерско селце. Предаването под мотото "Мостът на времето" ще възроди добрите взаимоотношения и усърдната работа, ще ни припомни уроците от историята и ще даде шанс на най-достойния да спечели голямата награда от 100 000 лева.