Изобретателни малки предприемачи по Da Vinci от 11 юли

7 юли 2022 | 15:21 Дачев
Премиерното предаване на канал Da VinciЗилизандери“ ще представи амбициозните малки предприемачи Макс, Кайлин, Алиша, Нудълс и Зеке. 
 
Мисията им е да променят света с невероятните си изобретения, а в същото време сами да печелят пари и да помагат на семействата си. 
Присъединете се към основателите на „МегаУиз“ и се забавлявайте с тях, докато срещат успехи и провали в управлението на стартиращата си компания от гаража на родителите си.
 
„Зилизандери“ ("Bajillionaires") - всеки понеделник и вторник в 17:00 ч. от 11 юли 2022 г.
 
* * * * * * *
 
Макс и групата изобретяват вибрираща лента за коса, супер сокоизстисквачка и дигитален асистент, който дава съвети като по-голяма сестра. Организират и услуга за доставка на кафе с дрон, която има страхотен успех. Понякога обаче екипът се „препъва“ – опитва да изобрети устройство за превод на кучешкия език, но идеята се проваля и децата трябва да се оправят с инвеститорите.
 
Когато се появява проблем всички работят сплотено, за да го решат и трудностите не спират ентусиазма и идеите им – Макс и Алисия изобретяват приложение, което намалява използването на мобилни телефони, Нудълс и Зеке създават „Умен колан“, а Алисия и Нудълс правят кексчета в „супер фурна“.  
 
Вижте също как устройството на Нудълс за засичане на любов разваля хармонията в групата, как Зеке попада в капана на бронежилетка с досаден изкуствен интелект и как Макс намира спонсор, но инвестицията идва с досадната му дъщеря, която се опитва да превземе групата…
  
Не пропускайте и Големия конгрес за изобретения, където Кайлин и Алисия са въодушевени от изобретател мечтател.
 
Биодом, проходилка „Скуокър“, тролбайт и многофункционален спрей са само част от другите изобретения на децата в „Зилизандери“. Следващият им пробив предстои! 


ИЗБРАНО