Турбо зона на Viasat Explore за фанатици на автомобилите

4 юли 2022 | 10:15 Дачев
 Закопчайте коланите си и влезте в Турбо зоната на Viasat Explore всеки петък - за маратон от предавания (включително нов сезон на „Лъскави трошки“) с любимите ни ловци, реставратори и фанатици на автомобилите. 
 
От австралийската пустош до британската провинция и Лас Вегас в САЩ - по целия свят има хора, които споделят вашата страст към автомобилите и превръщането на ръждясали товарни коли и забравени фаворити в автомобили, които с гордост бихте нарекли свои.
 
"Лъскави трошки" ("Flipping Bangers", 2022) - сезон 3, 12 епизода, петък в 21:00 ч.
 
Гъс Грегъри и Уил Трикет са зарязали службите си, за да търгуват с автомобили, които хората обикновено избягват - и след два сезона (и 23 коли досега) се завръщат с още! 
Използвайки собствените си пари и стремейки се да удвоят всяка изхарчена лира, те обикалят из страната в търсене на коли, които всеки друг направо би подминал. 
 
Изгонени от предишната си работилница от раздразнени съседи, те са на съвсем ново място, което включва стари транспортни контейнери, тъмна и влажна каравана, както и два удобни стола, които придават усещането за дом. Момчетата представят по една кола във всеки епизод и колите варират от най-негодния Ролс-Ройс във Великобритания до прекрасен Триумф Хералд. Страстни фенове на автомобилите, двамата водещи избират евтини коли, които ги интересуват, цапат ръцете си и приемат неуспехите почти така, както и моментите на успех... защото такъв е животът.

* * * * * * *

Още по канала през месец юли:
 
"Преследване на чудовища" ("Chasing Monsters", 2016) - сезон 2, 12 епизода от събота, 30 юли в 21:00 ч.
 
От търсене на зъбат хищник в пълните с пирани води на Амазонка до гмуркане с гигантска тигрова акула на Бахамските острови, в този втори сезон екстремният авантюрист Сирил Шоке ни отвежда още по-далеч и по-дълбоко в свят на мистериозни и опасни подводни същества. 
 
Проследяваме Сирил, докато той открива невероятни същества и отдалечените райони на света, където те се крият, и се опитва да отговори на мистериозни въпроси по пътя си - наистина ли баракудите атакуват хора; защо есетрите от Персийския залив скачат и нараняват лодкарите; може ли огромните акули и гигантският червен тон да бъдат защитени? 
 
С помощта на ревностни местни експерти Сирил отговаря на тези и други въпроси, докато изследва океани, реки и езера по земното кълбо, за да открие най-голямата риба в живота си.