Два сериала за женско отмъщение по bTV Lady

29 юни 2022 | 16:15 Дачев
Семейният канал продължава да представя на зрителите най-доброто от турското и азиатското кино
 
На какво е способна една жена, за да отмъсти за изневяра, и докъде е готова да стигне, за да получи своята лична вендета, зрителите ще разберат в епизодите на хитовите сериали „Смъртоносна изневяра“ и „Моята опасна жена“, които тръгват от тази седмица по bTV Lady.
 
Корейската драма „Смъртоносна изневяра“ започва още утре (30 юни) и ще се излъчва всяка делнична вечер след полунощ. 
Историята ще потопи зрителите в необикновения семеен живот на Хан У Сонг и неговата съпруга Канг Йо Джу. Хан е успешен бракоразводен адвокат, а Канг е една от най-успешните писателки в Южна Корея, авторка на редица криминални бестселъри. За да бъде убедителна в историите в книгите си, Канг посвещава ежедневието си в изследване на перфектното убийство. 
 
Отегчен от работохолизма на жена си, която пише роман след роман, Хан У Сонг се отдава на редица извънбрачни авантюри, докато не попада на Пек Су Джонг, която се влюбва в него до полуда. Когато Хан решава да прекрати отношенията им, тя решава да му отмъсти, като се сприятелява с жена му. Животът на У Сонг се преобръща завинаги, когато една вечер се прибира у дома и вижда разхвърляни листове, на които е изписано неговото име и посланието „Ако изневеря, ще умра“.
 
Хан осъзнава, че аферите му са разкрити и Канг му е отредила централно място в първия си кървав роман по действителен случай...
 
* * * * * * *
 
Вълнуващи уикенд вечери очакват зрителите на семейния канал на bTV Media Group с турския криминален хит „Моята опасна жена“, който тръгва от събота (2 юли) и ще върви всяка събота и неделя от 20:00 ч. по два епизода.