”Ченге” - двойни епизоди от 7 юли по Epic Drama

27 юни 2022 | 12:00 Дачев
 Ченге - сезони 1 и 2
Двойни епизоди от четвъртък, 7 юли в 22:00 ч.
 
Гражданската война в САЩ бушува - намираме се в навечерието на убийството на Линкълн. Ню Йорк все още се възстановява от бунтовете, въвлекли насила в кървавия конфликт града. Той е пренаселен, замърсен и беззаконен, с расово и социално напрежение, достигащи точката на избухване. 
 
В най-опасния район на града - „Петте точки" - процъфтяват банди и престъпници. Суровият ирландски детектив Кевин „Корки" Коркоран се завръща от войната, за да поддържа реда и да очисти града... Корки не се колебае да играе нечестно и да прилага насилие въпреки заповедите на своя шеф и влиятелна фигура, генерал Брендън Донован. Донован настоява справедливостта да възтържествува като се спазва законът, но Корки вярва, че правилата са създадени, за да бъдат нарушавани. 
 
Разследването на убийството на детето му и изчезването на жена му, докато е бил на война, ще го отведе в най-бедняшките квартали и най-богатите къщи в града - и той ще научи, че корупцията и престъпността не са характерни единствено за „Петте точки".
 
* * * * * * *
 
Рубрика: Сезон на Агата Кристи
Всяка събота и неделя в 18:10 ч. от събота 23 юли
 
Настройте се това лято да чествате „кралицата на престъпленията" Агата Кристи - очакват ви няколко вълнуващи криминални епизода по Кристи с безстрашната мис Марпъл и мистериозния бивш детектив Йершон, а освен това ще покажем три пълнометражни драми с актрисите Рут Брадли, Линдзи Маршал и Хелън Баксендейл, изпълняващи ролята на самата писателка – в „Агата и истината за убийството“, „Агата и проклятието на Ищар“ и „Агата и среднощните убийства“. 
 
Това „криминално лято" не бива да се пропуска!


ИЗБРАНО