ЦСКА и „Левски“ - акцент в „Код Спорт“ по RING

11 май 2022 | 17:26 Дачев
Водещите Красимир Минев и Владимир Памуков са гарантирали 90 интригуващи минути; тази неделя ще видим Асен Букарев, Мартин Чой и Един Джеко
 
На 15 май от 12:00 ч. в , броени часове преди „вечното дерби“ в българския футбол, на предаването "Код Спорт" по Ring ще гостува Асен Букарев, защитавал в кариерата си както червения, така и синия екип. 
Специалистът, който натрупа опит на „Герена“ на различни позиции в спортно-техническия щаб, ще анализира финалистите в турнира за Купата на България и ще си спомни емоциите от взривоопасните дуели ЦСКА – „Левски“.
 
Властелинът на две колела Мартин Чой ще вдигне още повече адреналина. Рекордьорът по шампионски титли по мотоциклетизъм на писта и участник в класиката „24 часа на Льо Ман“ ще разкрие любопитни истории от екстремния спорт, с който се занимава вече повече от две десетилетия.
 
Андрей Демирев ще се включи от слънчева Испания, за да разкаже каква е атмосферата в Севиля, където на 18 май на „Рамон Санчес Писхуан“ шпаги за короната в Лига Европа ще кръстосат „Айнтрахт“ (Франкфурт) и „Рейнджърс“.
 
„Код Спорт“ ще срещне зрителите и с една чуждестранна звезда – Един Джеко
Лидерът на Босна и Херцеговина и „Интер“ говори ексклузивно от базата на националния си тим в Зеница. Негов специалитет са красивите голове, а извън терена е известен с изказа си, който практикува свободно на пет езика.
 
В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица ще бъде представена гордостта на Обединеното кралство в тениса – сър Анди Мъри.


ИЗБРАНО