25 години животът е вкусен с БНТ и Ути Бъчваров

21 април 2022 | 15:35 Дачев
Водещият и първото кулинарно предаване у нас празнуват на 23 април
 
Тази събота първото ежедневно кулинарно предаване в българския телевизионен ефир и водещият Ути Бъчваров празнуват 25 години. Вече четвърт век и над 5000 епизода, любимият кулинарен водещ превежда зрителите през тайните на вкусната кухня в ефира на обществената телевизия.
 
„Вкусно“ беше първото ежедневно кулинарно предаване в българския национален ефир. За 25 години потопихме зрителите в тайните на традиционната и световна кухня, като винаги сме били и ще бъдем актуални с това, което представяме. Гордея се, че от тогава до днес с БНТ постигнахме онова невероятно усещане, че във всеки дом гостува приятел“ - казва най-популярният кулинар в България, Ути Бъчваров (Петър Бъчваров).
 
По повод годишнината БНТ започва специална подкаст поредица „25 години животът е вкусен с БНТ и Ути Бъчваров“. Съвсем скоро очаквайте 25-те епизода в подкаст каналите на обществената телевизия, в които водещият ще разкрие тайни от историята на предаването, как се поставят основите на телевизионната кулинария и нейната еволюция, както и много неразкрити гафове от снимачната площадка, кои са любимите рецепти на екипа и още много любопитни тайни от кулинарния свят. 


ИЗБРАНО