Стоичков коментира жребия за Мондиал 2022

31 март 2022 | 13:55 Дачев
Популярни личности  от света на спорта ще гостуват тази седмица в емблематичното предаване „Код Спорт“ по RING в компанията на водещите Красимир Минев и Владимир Памуков
 
На 3 април, неделя, от 12:00 ч. ще гостува „диамантената“ Мадлен Радуканова. 
Олимпийската шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика от игрите в Токио 2020 година ще говори за дългия път до върховете и ще разкрие в каква посока ще се развиват нейните бъдещи проекти. 
 
Носителят на „Златната топка“ Христо Стоичков по изключение няма да представи поредното си интервю-шедьовър със световна звезда,  защото за това издание на предаването е подготвил един различен и много специален материал. Камата ще се включи от Доха, за да коментира жребия на най-скъпите световни футболни финали в историята - Мондиал 2022 в Катар.
 
След това думата ще има селекционерът на Босна и Херцеговина Ивайло Петев, на когото „Код Спорт“ гостува в базата на отбора в Зеница. 
В момента усилията на един от най-успешните български треньори у нас и зад граница са свързани с подготовката на националния отбор, начело с капитана и  суперзвезда на “Интер” Един Джеко.
 
Водещите ще срещнат зрителите и с най-успешния футболен специалист на Балканите – Мирча Луческу. 
Румънецът е №2 по трофеи в този спорт след сър Алекс Фъргюсън, а кариерата му е толкова респектираща, колкото и личността на този харизматичен корифей в най-популярната игра. 
 
В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица ще се говори за първия афроамериканец в НБА – Ърл Лойд. 


ИЗБРАНО