Кастинг за ”MasterChef” сезон 8

11 март 2022 | 15:08 Дачев
Кулинарното шоу "MasterChef" се завръща в ефира на bTV с осми сезон. Най-добрите любители готвачи в страната отново ще получат шанса да развият кулинарните си способности в компанията на професионалисти и да се борят за титлата „MasterChef на България“. 
 
Желаещите да се включат в завладяващото състезание за кулинарна креативност могат да се запишат за кастинг на адрес masterchef.btv.bg/casting.
 
Кандидатите трябва да са навършили 16 години и да не са работили като професионални готвачи. Одобрените участници ще прекрачат прага на MasterChef, за да изпитат кулинарните си възможности с много индивидуални и отборни готварски предизвикателства и да се борят за голямата награда от 100 000 лв.
 
Всеки, който иска да стане част от шоуто и да изживее емоцията на добрия вкус, може да попълни анкетната карта. Снимките се планира да се осъществят от ноември 2022 г. до феруари 2023 г.
 
* * * * * * *
 
Предишният сезон 7 се излъчи от февруари до май 2021 година, победител стана Мария Жекова, а второто и третото място бяха заети съответно от Мартин Банков и Стилиян Желязков.


ИЗБРАНО