CBS Reality: Бавачка за три дена

14 януари 2022 | 08:53 Дачев
Всеки делничен ден в 10:45, 17.00 и 23:40 ч. CBS Reality излъчва „Бавачка за три дена“ (с повторение в събота и неделя)
 
Поредицата проследява работата на професионалната бавачка Катрин Мюс, докато тя се отзовава на викове за помощ от отчаяни родители. Бавачката ще помогне на семейства, затруднени от притенциозни към храната деца, от емоционални изблици на малчуганите или от безсънни нощи, причинени от децата им. 
 
Използвайки уникалния си тридневен план за действие, Катрин отива в домовете, където цари хаос, за да предостави на родителите средствата, от които се нуждаят, за да имат един щастлив и хармоничен дом.
 
Бавачка с 20-годишен опит, Катрин Мюс защитава гледната точка на децата. Преодолявайки проблемите в комуникацията между родители и деца, Катрин осигурява на родителите уменията, които са им нужни, за да взаимодействат успешно с децата си.
 
* * * * * * *
 
Друг акцент на канала през януари 2022 г. е премиерата на „Признания: Да „трупаш“ животни“.
 
Поредицата представя хора, обсебени от страстта да отглеждат много животни вкъщи и представя предизвикателствата при справянето с това необикновено психологическо състояние. Ще видите отблизо потърпевшите, както и техните семейства и приятели, които искат да им помогнат.
 
Ще видим как семействата са принудени да се намесят, защото условията в домовете на „трупащите“ животни се влошават все повече и повече. Заради травмиращо преживяване в миналото, Бони отказва да пусне кучетата си навън, превръщайки дома си в нехигиеничен ужас, застрашаващ както нейното, така и здравето на животните й. Това принуждава семейството й да вземе спешни мерки…
 
30-те котки на Дон пък са разкъсали къщата му на парченца и затова болната му съпруга е принудена да живее със семейството на дъщеря си. Сега семейството му е решило, че това бедствие е продължило твърде дълго и ще рискуват да го заплашат, че ще го обвинят в жестокост към животните, за да го принудят да преодолее своята мания „да трупа“ животни и да върне жена си у дома...
 
Сериалът е всеки делничен ден в 09:55 и 17:50 ч.