Стани богат (понеделник, bTV)

18 декември 2021 | 23:10 Дачев
Начало на телевизионната куиз игра по bTV, водещ Михаил Билалов.

През предстоящия сезон, на стола на богатството ще седнат общо 126 участника - поравно мъже и жени. Записванията започнаха на 4 август т.г. Сред тях са гросмайстор, пилот, стюардеса, учители, програмисти, специалисти по киберсигурност, домакини, доценти от БАН, преподавател от Медицинския университет във Варна, полицаи и адвокати. Голямата награда е 100 000 лв.
 
В регламента са вкарани някои нови правила - например участниците сами избират втората сигурна сума.
 
Многообразието от емоции, динамичната игра на познания и ерудиция, драматичните ситуации и приятното време за цялото семейство, в което всеки може да научи нещо ново, ще бъдат част от шоуто през новия телевизионен сезон.
 
„Стани богат“ е първият международен формат, реализиран в България - версия на британския оригинал Who Wants To Be A Millionaire, тръгнал на 4 септември 1998 г. У нас той стартира на 12 май 2001 г. и бързо се налага като един от най-обичаните в българския ефир. Шоуто изпитва интелектуалните качества на участниците си, като същевременно запознава аудиторията с интересни факти.Настоящата версия е по лиценз на Sony Pictures Television.



ИЗБРАНО