6-имaта финалисти в ”Гласът на България”-8

6 декември 2021 | 13:56 Дачев
Ясни са 6-имата финалисти в осмия сезон на „Гласът на България“, които преодоляха успешно новия етап в състезанието – този на крос битките, на живо, в неделя вечер по bTV
 
Петя Панева, Борис Христов, Лидия Ганева, Рая Димитрова, Георги Костадинов и Иван Евгениев Иванов продължават напред в състезанието и са все по-близо до голямата награда от 50 000 лв. и титлата. Кой ще я спечели обаче, ще стане ясно в неделя, на 12 декември от 20:00 часа, когато е големият финал на сезона. 
 
При жестока конкуренция от много емоционални изпълнения на световно ниво, 6-имата успяха да спечелят, всеки своята крос битка, като грабнаха сърцата на зрителите, които за първи път имаха възможност да гласуват за фаворита си в sms гласуване.  
6-има продължиха, но други 6-има си тръгнаха достойно от състезанието, като това се случи най-неочаквано с целия отбор на Любо Киров. Така, той няма да има свой представител на финала, но за сметка на това Мастър Лечев, който отново се очертава да бъде най-голямата заплаха за останалите треньори, продължава с отбора си в пълен състав. 
 
С цели трима свои изпълнители на сцената на финала – рокера Иван Евгениев Иванов, екстравагантната Рая Димитрова и абсолютно железния Борис Христов, – шансовете на Лечев да стане треньор на победителя за четвърти път са наистина големи.
 
Галена ще бъде представена от двете си мощни оръжия – Георги Костадинов и Петя Панева, а DARA ще стиска палци на нежната и страшно талантлива Лидия Ганева.
 
Кой ще грабне титлата „Гласът на България“ обаче, ще определят зрителите. В неделя вечер те ще са тези, които ще „решат задачата“ със sms-ите, които ще изпратят в подкрепа на своя фаворит. 
 
Грандиозният финал ще крие още много музикални и емоционални изненади - за участниците, треньорите и за всички пред екраните. На 12 декември най-запалените фенове на предаването отново ще имат възможност да проследят развръзката на сезона и онлайн - в 360-градусовия стрийм на glasat.btv.bg. 
 
В оставащите броени дни до грандиозния финал на един от най-силните сезони на „Гласът на България“ досега, финалистите ще се готвят подобаващо, за да стъпят на сцената в пълен блясък и висота. Във вторник вечер те ще бъдат специални гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ от 22:30 ч. по bTV.