Певицата Виктория Георгиева спечели ”Маскираният певец” - 3

6 декември 2021 | 12:26 Дачев
Крисия и Миро заеха почетните второ и трето място в мистериозното шоу
 
Грандиозно тричасово шоу отбеляза тази събота, 4 декември, финала на третия сезон на „Маскираният певец“ с водещи Герасим Георгиев-Геро и Краси Радков.
След 13 предавания, изпълнени с потайности и загадки, зрителите на NOVA избраха и големия победител. Певицата Виктория Георгиева, скрита под маската на Госпожицата, запази тайната на великолепния костюм и остана неразпознаваема до самия край. Тя успя да опази в анонимност самоличността си три месеца и да предизвика пълно объркване в изтъкнатите детективи Алекс Раева, Марта Вачкова, Азис и Владо Пенев. 
 
Това е и първият герой в историята на предаването, който няма загуба в музикалните дуели през целия сезон. 

Както след първи и втори сезон, можем да очакваме и новогодишен епизод на предаването на 31 декември.
 
„Много съм развълнувана. Благодаря на всички за подкрепата, както и на целия екип. За мен това беше едно невероятно преживяване и едно от най-хубавите неща, които ми се случиха тази година. Благодаря за шанса да изживея тази мечта“ - призна Виктория Георгиева, която покори публиката с невероятен глас и артистично присъствие. 
Нейната звезда за първи път изгря на сцената на музикалния формат Х Factor (2015 г.), а тази година бе и българският представител на международния песенен конкурс Евровизия.
 
Почетното второ място зае закачливият Гъбарко, в чийто образ умело се превъплъти младата певицата Крисия, а на трета позиция се оказа поп певецът Миро под атрактивния костюм на Носорога. 
- „Много се радвам да бъда тук и много съм развълнувана. Всички са страхотни, а за публиката нямам думи! Обичам ви!“, сподели Крисия, която предизвика колебание в звездните детективи. 
Единствено Миро бе разпознат единодушно от Панела.
- „Колко е хубаво да ви видя с истинските си очи. Това е едно от най-хубавите преживявания, които имам. Благодаря на всички! Страхотен каст този сезон. Аплодисменти за нашите водещи и за целия екип“, каза Миро. 
 
* * * * * * *
 
Впечатляващ спектакъл завладя сцената на финала на третия сезон. Гъбарко, Носорогът и Госпожицата изпяха по две песни в борбата за гласовете на зрителите, а след това вдигнаха публиката на крака с общо изпълнение на хита на Majestic и Bonnie M – “Rasputin”. Минути преди дългоочакваното разкриване на победителя, охраната на маските също излезе със специално изпълнение на „I Wanted That Way” на американската бой банда Backstreet Boys.
 
Феновете на предаването станаха свидетели и на още изненади по време на финалното шоу. Две гост-маски също бяха свалени. Под внушителния костюм на Бухала успешно се беше скрил Башар Рахал, а невероятната Деси Добрева даде живот на любимата маска на Принцесата. 
 
При изключителни мерки за сигурност и огромен зрителски интерес, 14 тайнствени маски станаха истинска сензация тази есен. Виктория Георгиева е третият победител в историята на формата в България. Първата победа грабна певицата Михаела Маринова през 2019 година, която най-дълго успя да опази тайната си зад образа на Гарвана. А на финала на втория сезон последна падна маската на Баба Яга, зад която се оказа актьорът Борислав Захариев, известен като Боби Турбото.
 
* * * * * * *
 
Първите емоции на Виктория Георгиева от победата зрителите видяха в интервюто на Мариян Станков-Мон Дьо в „Събуди се“ в неделя; в днешния понеделник водещите Мира Иванова и Виктор Николаев посрещнаха победителя в студиото на „Здравей, България“, а утре - във вторник, 7 декември, техни гости ще бъдат финалистите Крисия и Миро.


ИЗБРАНО