Световно състезание за магьосничество, водещ Хелън Мирън

26 ноември 2021 | 13:43 Дачев
"Хари Потър: Турнир на домовете в "Хогуортс" идва на 29 ноември 2021, понеделник, в HBO GO. 
 
Състезанието ще покаже съревнование на феновете на кинопоредицата за Хари Потър в невиждан до момента мащаб. Това специално събитие от четири части, водено от Хелън Мирън, ще разкрие познанията им за магьосническия свят - в ожесточена интелектуална борба, на финала на която един отбор ще бъде обявен за шампион и носител на „Купата на домовете“.
 
Две десетилетия след премиерата на първия касов филм от поредицата-феномен - "Хари Потър и философският камък", ноември 2001 г., - турнирът "Хари Потър: Турнир на домовете в "Хогуортс" празнува 20-ата годишнина от филма и поддържа жив духа на магьосническия свят. 
 
Стотици любопитни въпроси и специални изненади ще направят това събитие незабравимо, а на финала му ще видим кои фенове знаят всичко за огромната, сложна и детайлна вселена, дори да ги бутнат насън. Те ще са и тези, които ще занесат в родния си град титлата „Шампион на купата на домовете“.
 
Хари Потър: Турнир на домовете в "Хогуортс" е продуциран от Warner Bros. Unscripted Television в сътрудничество с Warner Horizon и Робин Ашбрук и Ясмин Шакълтън от theoldschool.
 
* * * * * * *
 
В HBO GO има специална секция, посветена на Хари Потър - „Хари Потър: 20 години магия“, в която са налични за гледане по всяко време филмите:
- Хари Потър и философският камък (2001),
- Хари Потър и стаята на тайните (2002 г.),
- Хари Потър и затворникът от Азкабан (2004),
- Хари Потър и огненият бокал (2005),
- Хари Потър и Орденът на феникса (2007),
- Хари Потър и Нечистокръвният принц (2009),
- Хари Потър и даровете на смъртта: Част 1 (2010),
- Хари Потър и даровете на смъртта: Част 2 (2011),
както и двата филма, които разширяват магичния свят:
- Фантастични животни и къде да ги намерим (2016) и
- Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд (2018).
 


ИЗБРАНО