„Джелистоун!“ и „Чудовищен плаж“ по Cartoon Network

25 ноември 2021 | 10:00 Дачев
От 6 декември по Cartoon Network тръгва сезон на „Чудовищен плаж“ ("Monster Beach") – всеки делник от 14:25 ч.
 
Зрителите вече познават добре героите. От момента, в който стъпиха на остров Ики-Ики, Дийн и сестра му - Джен разбраха, че ги очаква една много специална ваканция. Тук живеят много приятелски настроени чудовища, които, подобно на хората, имат разнообразни характери. Благодарение на това, децата ще открият игри от съвсем ново измерение - сърфиране с червеното чудовище Брейнфрийз, подводни приключения с Амфибия, посещения в закусвалнята "При Мадж". Всеки би искал такова ежедневие!
 
В премиерните епизоди новината за надпревара на талантите ще се разнесе из острова и чудовищата ще решат да създадат музикална група. Джен и Дийн ще й станат мениджъри, но трябва да се научат как да помагат на другите в кариерите им. Експлозивният Д-р Нът ще се ядоса на останалите и ще им направи заклинание за отмъщение. За съжаление и той ще бъде засегнат. Сега ще трябва да се върне в собственото си леговище, за да развали магията. Неприятно, но то е много далече и на Д-р Нът му предстои дълго пътуване. 
 
От 13 декември пък започва сезон 1 на „Джелистоун!“ ("Jellystone!") – всеки ден от 13:30 ч.
 
Най-популярните герои на Hanna-Barbera се завръщат в тази нова поредица. Мечето Йоги, който преди това е населявал парка Йелоустоун, сега живее с другите герои в очарователния град Джелистоун. Някои животни от поредицата ще открием в кафенета, други се гонят по улиците, а трети ... летят в небето.
 
Мечето Йоги е в компанията на приятелите си Бу-Бу и Синди. Йоги е много уверен. Работи като лекар и смята, че е най-добрият в цялата болница. Жалко, че толкова често забравя за пациентите си. Бу-Бу и Синди му помагат да бъде по-земен. 
 
Синди е изключително умна, а Бу-Бу има добро сърце. Те са цветни и уникални, но това не пречи на приятелството им, а напротив - прави приключенията им още по-интересни!
 
Освен тях, в Джелистоун живеят и Татко Куче и Кученцето Аги, Хъкълбери Хрътката и още много известни герои от вселената на Hanna-Barbera.
 
* * * * * * *
 
Предновогодишната треска по канала започва на 4 декември – всеки уикенд от 9 ч., а от 27 декември е всеки делник,също от 09:00 ч.
 
Cartoon Network ни кани на поредния маратон от хитови предавания - епизоди от много любими поредици. Времето ще бъде вълшебно, забавно, пълно със смях и вълнение заедно с най-обичаните приятели. Ще се забавляваме с „Крейг край реката“, „Ние, мечоците“, „Малки Титани: В готовност!“ и много други. 
 
"Заскрежено кино със Скуби" ("Frosty Cinema with Scooby") тръгва на 27 декември и е всеки уикенд от 06:55 ч. Cartoon Network е подготвил маратон от пълнометражни продукции със Скуби-Ду, Фред, Дафни, Шаги и Велма. Всеки филм ще ни държи повече от 60 минути в мистерии, анимирани чудовища и шеги.
 
В „Скуби-Ду! Проклятието на езерното чудовище“ зрителите ще намерят любимия екип на път към чичото на Дафни. Тийнейджърите трябва да намерят начин да платят за щети, които Скуби и Шаги са причинили поради невнимание. Както обикновено, пътуването им се превръща в търсене на чудовища, когато откриват, че ги очаква неразгадана, дългогодишна мистерия.
 
В програмата ще се появи и филмът „Скуби-Ду: Чудовището от Мексико“. Този път героите ще отидат в Мексико, за да посетят техен приятел за Деня на мъртвите. Това е един много вълнуващ фестивал в Мексико и екипът е убеден, че им предстои страхотна ваканция. Въпреки това, се оказва, че Ел Чупакабра обитава мястото - само нашата банда от детективи може да разгадае мистерията.
 
В следващите дни ще се излъчват и „Скуби - Ду! Маската на Синия Сокол“, „Скуби-Ду: Чудовището от Лох Нес“ и „Скуби Ду и Кралят на Гоблините“. 
 


ИЗБРАНО