Промени в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR

14 октомври 2021 | 17:50 Дачев
Нови рубрики и позитивни истории на спортните ни таланти; още от утре, 15 октомври, водещите Мария Константинова и Мирослав Димитров ще представят свои авторски рубрики
 
Време за спорт, мотивация, култура и любопитни истории от онлайн пространството очакват зрителите в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR от 15 октомври с авторските рубрики на позитивните водещи в сутрешния ефир. 
 
Всеки петък, в ранните сутрешни часове, програмата на „България сутрин“ ще бъде изпълнена с любопитни и интригуващи истории и снимки, които „живеят“ в социалните мрежи в авторската рубрика на Мирослав Димитров „ИнтерНЕ/ДА”, която има за цел да накара зрителите в ефира да стартират утрото си с усмивка и положително настроение. 
 
Несъмнено, в онлайн пространството ежедневно попадаме на разнообрази снимки и видеосъдържание, които ни впечатляват и зад които често пъти стои интересна история, която обикновено пропускаме. В първото издание на рубриката водещият ще представи отблизо едни от най-красивите скулптури на света, които „виреят“ и могат да се видят само в онлайн пространството. 
 
За един изпълнен с добро настроение и вдъхновение уикенд, последните минути от сутрешния блок на Bulgaria ON AIR всеки петък ще бъдат посветени на авторската рубрика на очарователната Мария Константинова - „Златните". 
В нея тя ще среща зрителите с българските спортисти, които са оставили трайна следа в спортната история на страната и които днес са пример за подражание от следващите поколения. 
 
Първият гост, с когото водещата ще говори открито за спорта и живота, е една специална дама, чиито обаяние и талант разцъфват в художествената гимнастика. Тя е трикратна световна и трикратна европейска шампионка по художествена гимнастика, а понастоящем е вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика - Мария Петрова. 
 
От телевизията обещават, че с това сутрешният блок ще е още по-динамичении интересен и така ще започваме деня си позитивно – всеки делничен ден от 07:00 часа.


ИЗБРАНО