Актьор oт ”Татковци” ще става татко на близнаци

24 септември 2021 | 11:53 Дачев
Актьорът Стоян Дойчев разкри днес в студиото на "Тази сутрин" по bTV, че през декември му предстои да стане татко.
"Надявам се всичко да е наред с Мирела (половинката на Стоян). Очакваме близнаци - момче и момиче." 
 
Дойчев е вторият актьор от „Татковци“, който освен в сериала ще стане баща и в реалния живот, след като това се случи с „шурето“, както двамата се наричат с Христо Пъдев.
 
Голямо предизвикателство за Стоян се оказва сцената от сериала, в която героят му трябва да поеме в ръцете си своя новороден син. Детенцето всъщност е 4-месечно бебе. 
"Беше крайно емоционален момент, когато хванах това малко бебе." И макар да се е притеснявал от контакта с толкова малко същество, съвсем скоро актьорът ще държи в ръцете си не едно, а две бебета. Споделя, че на много неща за бъдещото бащинство се учи именно от сериала. Дори съвсем скоро е изпаднал в „позната“ ситуация – докато избират количка с половинката му Мирела, тя се сеща за една сцена от сериала и най-мило го моли „да не импрегнира количката“.
 
Стоян Дойчев е завършил специалност "Куклен театър" и смята да използва уменията си, когато децата му се родят: "Не знам дали съм готов за това, много се притеснявам." За да се подготви за образа си, му се налага да пусне по-дълга коса и брада. Това също се оказва предизвикателство за него. "Подготовката за сериала беше трудна, защото се наложи да съм в този вид" - споделя със смях той. "Играл съм роли на революционер, затворник, но такъв вид никога не съм имал."