Прелюбодейци, сложни спасявания и паранормално - CBS Reality

23 септември 2021 | 09:42 Дачев
Сезон 10 на "Прелюбодейци" продължава до 12 октомври (всеки делничен ден в 22:50 и 02:40 ч.), а от 10 октомври започват повторения през уикендите (двойни епизоди в 22:00 ч.).
Пикантната и емоционална популярна поредица по CBS Reality показва как записите от скрити камери, направени от частни разследващи,  потвърждават най-лошите кошмари на обзетите от подозрение партньори. 
 
Доказателствата обикновено се представят на поръчителя на оживено публично място, а последвалите бурни реакциии и скандалите в търсене на обяснение от мамещите половинки са заснети и представени с цялата гама от емоции, съпътстващи развръзката…
 
В първия епизод на сезон 10 Джейми Айзък се боеше да създаде нова връзка след ужасен развод заради изневерите на съпруга й преди 5 години. Две години по-късно, чрез онлайн служба за запознанства, в живота й се появява Майкъл, за да разсее съмненията й и да преодолее болезнената липса на доверие. Въпреки че се налага връзката им да е от разстояние, двойката се решава на това и заедно със сина на Джейми се опитва да проедолява трудностите, породени от невъзможността да се виждат редовно. Но през последните четири месеца посещенията на Майкъл стават, меко казано, нередовни...

Сезон 11 започва на 21 октомври.
В първия епизод на новия сезон  е представен случаят на Лиза Гудман и съпруга ѝ Джими, които имат типичен щастлив брак. Те редовно организират вечери за приятели в дома си и често излизат да се забавляват навън. 
 
Но 5 години по-рано Лиза е диагностицирана с остеонекроза и социалният статус на двойката започва да се променя. С влошаване на заболяването, Лиза започва да накуцва, което води до смяна на тазобедрената става. Джеймс спазва дадените клетви да се грижи за съпругата си в болест и здраве, като помага в домакинската работа по време на възстановяването на Лиза. Но той изглежда е на края на силите си и вече все по-рядко е на разположение. Отдалечаването му кара Лиза да се чувства така, сякаш съпругът ѝ я е изоставил. Физически и емоционално изтощена, Лиза търси помощ при „Прелюбодейци“. За съжаление се оказва, че този съпруг няма проблем да влошава положението, като сипва сол в стара рана…
 
* * * * * * *

"Отряд за сложни спасителни операции" е в премиерния за канала сезон 2 (до 3 октомври, всяка събота и неделя в 09:30 и 20:20 ч.). До 8 октомври пък са повторенията в делничните дни (в 09:55 и 17:50 ч.).
 
Вторият сезон на динамичният сериал отново ни отвежда в света на рисковете, свързани с морските спасителни операции. С австралийска смелост и решителност, екипът на спасителния отряд преодолява всяко предизвикателство със съзнанието, че и най-малката грешка или забавяне могат да причинят сериозни вреди или да доведат до финансова катастрофа.
 
В първия епизод видяхме специалният отряд да се справя със сложната задача да извади потънал кораб, като се състезава с времето, за да успее със спасителната операция - преди на собствениците на плавателния съд да бъде наложена огромна глоба.

* * * * * * *

Още по канала през октомври 2021 г.:

"Паранормални нощни смени" - от 4 октомври (всеки делничен ден в 10:45 и 17:00 ч.)
 
Всеки едночасов епизод на поредицата представя три истории за свръхестествени срещи, всяка една от които е по-ужасяваща от предишната!
 
Личните разкази са ядрото на всяка история. Разказвач представя развитието на сюжета, но по-голямата част от историите са представени от самите хора, които са ги преживели. Тези разкази са едно лично въвеждане в ужасяващия свят на онези, които действат в часовете от денонощието, наречени „времето на вещиците“
.
Интервюта с експерти подкрепят личните разкази и възстановките. Лидери в областта на паранормалните изследвания представят аналитична информация, лични наблюдения и изненадващи научни обяснения на тези ужасни събития. За зрителите не остава нищо друго, освен да повярват.  
 
"Замърсяване и наказание" - от 22 октомври (всеки делничен ден в 9:55 и 17:50 ч.)
 
Това е оживен, драматичен и шокиращ сериал, който навлиза в центъра на проблема с боклуците във Великобритания, придобиващ епидемични размери. 
 
Продукцията документира битката срещу мръсотията, като представя онези всекидневни герои, които се борят, за да спрат настъплението на боклука, с което обикновените хора не могат да се справят сами. 
 
В цялата страна има скрита армия, която води война срещу мърсотията и боклуците. Сериалът следва екипи за проверка и инспектори, които изваждат мърсотията наяве - и всеотдайните чистачи и воините от канализацията, които разчистват бъркотията. Това е мръсна работа и сериалът следва отблизо смелите хора, които я извършват всекидневно.
 
Служителите могат да налагат глоби за един миг. Те сортират вонящия изхвърлен боклук, за да намерят онова, което може да ги отведе до виновника за замърсяването. Мръсна работа, която става още по-мръсна... Сериалът е изплънен с изненадващи истории, които поставят на изпитание смелостта на служителите по чистотата – това е война срещу мръсна Великобритания, погледната през очите на тези обикновени, необикновени хора, които се справят с нея всеки ден.


ИЗБРАНО