”Гласът на България”-8 с нов водещ: Иван Тишев

23 юни 2021 | 13:19 Дачев
Актьорът и музикант е новото лице на музикалното шоу
 
Талантлив, млад, популярен и харизматичен – музикантът и актьор Иван Тишев е новият водещ на сезон 2021 на “Гласът на България”, който тръгва в ефира на bTV тази есен. 
Той е добре познат на зрителите на bTV с ролята си на Боби от тийн сериала “Рeвoлюция Z: Секс, лъжи и музика” (2012 - 2014). Завършил музикалното училище “Любомир Пипков” в София с класическа китара, Иван Тишев посвещава времето и енергията си най-вече на музиката – свири, продуцира и пише песни - за себе си и за свои колеги. След успеха и славата, които постига с участието си в “Революция Z”, той печели още фенове и с ролята си на Дидо в уеб сериала „Не така, брат“ (2016 - 2018).
 
“Да съм водещ в новия сезон на “Гласът  на България” е голяма радост и поредното предизвикателство за мен. Обичам да излизам от зоната си на комфорт и нямам търпение да се срещна с всички талантливи и гласовити изпълнители, които ще се явят на сцената. Сигурен съм, че заедно ще подарим много изненади и свежо настроение на зрителите”, коментира Иван Тишев. 
 
През последните четири сезона (4, 5, 6 и 7) водещи бяха Павел и Венци Венц.
 
Александра Петканова и този сезон ще бъде чаровният и усмихнат V-REPORTER и водещ на дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“. Тя ще влиза зад кулисите на шоуто, от където ще представя авторски видеоматериали, които онлайн потребителите ще могат да гледат в официалния сайт: glasat.btv.bg и Facebook страницата на предаването. 
„Много съм щастлива да бъда част от екипа на най-гледаното музикално шоу по bTV и този сезон. В “Гласът за кадър” ще има много забавни моменти, както с новите треньори – DARA, Галена, Любо Киров и Мастър Иван Лечев, които много много харесвам, така и с кандидатите за титлата “Глас на България”, които пък нямам търпение да видя и опозная”, каза с вълнение Алекс Петканова.
 
Сезон 2021 на „Гласът на България“ стартира в ефира на bTV през есента с три нови треньорски попълнения и нов водещ в лицето на синеокия Иван Тишев. В култовите червени кресла вече са готови да се настанят звездните DARA, Любо Киров и Галена, които заедно с трикратния носител на треньорската корона - Иван Лечев, ще оформят новия менторски състав. Новите треньори и водещ на емблематичното музикално шоу по bTV обещават да внесат още много нови емоции и страхотно настроение в новите епизоди на формата.


ИЗБРАНО