”Живите мъртви” нови епизоди от днес по FOX

1 март 2021 | 10:25 Дачев
Новите епизоди на "Живите мъртви" сезон 10 ще имат премиера днес, 1 март от 22:55 ч.
 
Излъчването им е предвидено за всеки понеделник по същото време. Предишните епизоди от сезона тръгваха на няколко пъти - от окотмври 2019, от февруари 2020 и от октомври 2020 г.
В предстоящите 6 епизода ще видим как нашите оцелели се опитват да се изправят на крака след разрухата, оставена от Шептящите.
 
Годините на борба си казват думата и травмите от миналото отново излизат на повърхността и разкриват уязвимите им места. Те си задават въпроси за положението, в което се намира човечеството, за бъдещето на общността и състоянието на духа си. Дали ще намерят сили да съхранят живота, приятелството и групата си?
 
Сред гостуващите звезди в тези епизоди са Робърт Патрик, Хилари Бъртън Морган, както и други нови звезди.
 
* * * * * * *
 
FOX ни предлага през месеца и сезон 4 на драматичния екшън "911". От утре, 2 март - всеки вторник от 22 ч. - продължават превъплъщенията на Анджела Басет, Питър Крaус, Оливър Старк, Дженифър Лав Хюит и други.
 
Когато язовирна стена в Холивуд се пропуква, Боби (Питър Краус) и колегите му от пожарна 118 се отправят да спасят пътниците от градски автобус, който е прелетял във въздуха и се е врязал в етаж от сграда. Мади (Дженифър Лав Хюит) трябва да открие и спаси притиснат колоездач, докато Атина (Анджела Басет) помага на жена с агорафобия да се измъкне от дома си. 
 
Междувременно, екипът се приспособява към живота на първа линия по време на пандемията. Боби се притеснява дали Атина е готова да се завърне към задълженията си след скорошните физически и психологически травми, които е претърпяла. Чимни (Кенет Чой) се опитва да предпази бременната Мади по всякакъв възможен начин. Мей започва нова работа на неочаквано място...
 
От 3 март, 22 ч., тръгва и сезон 2 на "911: Тексас". Екипът на пожарна станция 126 се отзовава на сигнал за военен танк, който вилнее в центъра на Остин, както и за меле от хора на състезание с ролкови кънки. Междувременно, новият главен парамедик Томи Вега се присъединява към екипа, а Оуен се събира с бившата си съпруга и майка на Ти Кей - Гуинет (гост-звездата Лиса Едълстийн), и получава новини за раковото си заболяване...


ИЗБРАНО