Отдел „Издирване“ (петък, NOVA)

25 февруари 2021 | 11:47 Дачев
Начало на нова криминална поредица. Участват Юлиан Вергов, Ана Пападопулу, Христо Петков, Елена Телбис, Иван Бърнев, Ива Михалич и др. - сюжет за личната трагедия на двамата главни герои и бивши съпрузи Ралица и Камен Петкови, за престъпленията, с които ще се сблъска отдел „Издирване“, ще могат ли полицаите да разграничат личните от професионалните си проблеми.

"С общи усилия успяхме да изградим една интересна история с много обрати и професионален поглед към полицейската работа и криминалния жанр. Сериалът ще извади зрителите от реалността, която ни притиска със своите условности и ще ги потопи в заплетения сюжет и прекрасната игра на нашия актьорски състав. Във всяка история и персонаж сме вкарали нотка на реализъм, заимствана от реални случаи и събития“, сподели авторът на сериала Александър Чобанов.

“Много е вълнуващо как се случва процесът по издирване на изчезнало лице, но най-интересното в полицейската работа е вътрешното противоречие, от което са разкъсвани полицаите понякога. Смятам, че те са доста по-интересни от лошите момчета“ сподели Юлиан Вергов.



Подробности





ИЗБРАНО