MasterChef 7 тръгва на 23 февруари

4 февруари 2021 | 23:29 Дачев
Вълнуващо кулинарно пътешествие до близки и екзотични дестинации
 
На 23 февруари (вторник) от 21:00 часа по bTV Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще посрещнат новите претенденти за титлата MasterChef на България и голямата награда от 100 000 лева. 
 
В последната седмица на месеца, на кулинарната арена на MasterChef ще се качи седмото поколение хоби-готвачи, които ще направят и невъзможното, за да се сдобият с престилка и място в най-голямата кухня на България. Пред тях ще има редица предизвикателства, които ще отведат участници и зрители на своеобразно пътешествие към далечни и екзотични дестинации, до които не мога да се докоснат в последната година.
 
Всеки вторник и сряда хоби-готвачите ще представят разбирането си за храната като удоволствие, чрез което различните национални кухни изразяват себе си. Участниците ще се докоснат, а зрителите ще научат за чуждестранни продукти и подправки, и всички заедно ще открият нови вкусове и ще преживеят нови емоции. Своеобразен „гид“ в цялото това първокласно вкусно пътешествие из дебрите на различни култури, народи и географски региони ще бъдат именно ястията от дестинации като Швеция, Египет, Русия, Япония, Мексико и други.  
 
Своята визия за първокласно ястие ще покажат актьор, съдия по плуване, преводач, инфлуенсър, журналист, фотограф и дори кулинарен блогър. Те пристигат от всички краища на света, за да докажат възможностите си пред топ-кулинарите, съставляващи журито. Претендентите за титлата и голямата награда ще сготвят множество впечатляващи и екзотични комбинации от продукти, които ще изненадат с въображение, познание и умения. Всеки един от тях е готов да докаже, че знае какво ниво се очаква от него, за да получи мечтаната престилка на MasterChef. 
 
Как ще изглежда селекцията на Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу, какви изненади е подготвил екипът на MasterChef за новото издание и колко забавен може да е стартът на голямата кулинарна битка, зрителите ще видят на 23 февруари от  21:00 часа по bTV. 


ИЗБРАНО