Мултиплатформен проект на Bulgaria ON AIR: ”Бъдещето”

19 януари 2021 | 12:18 Дачев
Бъдещето на дома, парите и комуникацията
 
Как ще се промени животът ни през следващите години в три от най-важните области, които касаят всеки човек – дома, парите и общуването? На тези и на още интригуващи въпроси отговори ще търси новият специален мултиплатформен проект, който националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR стартира през 2021 година – „Бъдещето“. 
 
В рамките на три специални телевизионни студиа през годината, специалисти от различни сфери ще очертаят бъдещето на интериорния дизайн, виртуалните портфейли, комуникациите и още важни аспекти от бита ни.
Всичко това ще бъде подчинено на една обща цел: чрез качествени дискусии и съдържание да се помогне на зрителите да подобрят качеството на живота си.
 
Първото издание на поредицата „Бъдещето“ ще се проведе на 31 януари
Фокус в него ще бъде домът, чиято важност осъзнахме повече от всякога през изминалата година.
В студиото експерти ще коментират последните иновации за подобряване на дома и превръщането му в модерна „умна“ крепост от 21 в.
 
„Бъдещето“ ще се излъчва както по телевизия и радио Bulgaria ON AIR, така и в сайтовете и социалните мрежи на водещите канали на Investor Media Group - Bgonair.bg; Bloombergtv.bg, Investor.bg, Dnes.bg.
Проектът „Бъдещето“ е част от изненадите, които Bulgaria ON AIR планира през 2021 година по повод 10-ата си годишнина.


ИЗБРАНО