„46-ият президент на САЩ“ - студио по bTV на 20 януари

12 януари 2021 | 16:13 Дачев
Предаването за встъпването в длъжност на Джо Байдън ще се води от Иван Георгиев и Светослав Иванов
 
Директни включвания от Вашингтон, експертни коментари, любопитни факти и ексклузивни интервюта ще предложи на зрителите bTV в специалното студио „46-ият президент на САЩ“, посветено на встъпването в длъжност на новоизбрания американски държавен глава Джо Байдън. 
То ще започне в 18:00 ч. на 20 януари, сряда.
 
Близо три месеца след оспорваната битка с Доналд Тръмп, целият свят очаква речта на новия американски президент, която ще зададе тона на световните събития за следващите 4 години. Според конституцията на САЩ, новият президентски мандат започва на обяд на 20 януари с церемония по встъпване в длъжност, която включва и клетва от 35 думи пред председателя на Върховния съд.
 
Ефирът и онлайн платформите на bTV Media Group ще дадат възможност на всички да проследят събитието с преки включвания от Вашингтон на Теодора Трифонова и Ясен Дараков. Контекста ще коментират авторитетни експерти и гости, които ще осигурят присъствие на всички гледни точки и ще обяснят спецификите на церемониала. 
 
Дотогава международната редакция на bTV Новините ще продължи да отразява в детайли работата на преходния екип на Джо Байдън, както и любопитните новини около последните дни на Доналд Тръмп в Белия дом. Зрителите и потребителите ще имат достъп до най-важното по всяко време в специалната секция в уебсайта btvnovinite.bg/46president.


ИЗБРАНО