„Пресечна точка“ - предаване с Михаил Дюзев по NOVA

10 октомври 2020 | 10:36 Дачев
Стартът е на 19 октомври, понеделник
 
Ново публицистично предаване в следобедния ефир на NOVA ще предложи на зрителите разширен коментар на важните теми от деня. Водещ на „Пресечна точка“ ще бъде радиожурналистът с дългогодишен опит Михаил Дюзев, който се впуска в ново професионално предизвикателство, този път на телевизионния екран.

Токшоуто ще се излъчва от понеделник до петък в 16:10 ч., веднага след следобедната емисия новини.
 
„След телевизионните проекти, в които съм участвал досега и годините пред микрофона, съм сигурен, че хората искат да чуят и видят различни и обосновани гледки точки по актуалните теми. Това ще правим ние в предаването. Отсега каня хората със силно влияние в обществото, които са лидери на мнение, за да проверят графика си за гостуване в „Пресечна точка” - коментира водещият Михаил Дюзев.
 
„Пресечна точка“ ще събира на едно място три познати лица, лидери на мнение. Гостите ще дискутират три актуални и поляризиращи обществото политически, социални и лайфстайл теми, за да открият пресечната точка на техните позиции.
 
* * * * * * *
 
Михаил Дюзев завършва Културология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Естественото продължение на образованието вижда в журналистиката и трупа своя професионален опит в едни от най-големите медии у нас – радиостанции и телевизионни канали.
 
От 2008 година води сутрешния блок на Дарик радио и се превръща в един от емблематичните и най-разпознаваеми гласове на ефир.


ИЗБРАНО