Мила Роберт е гост в новото студио на „Търси се“

25 септември 2020 | 15:43 Дачев
В ново студио и с нов декор, създаден по идея на Нели Хаджийска, Меги Димчева и младата режисьорка Ивана Барова, ще посрещне есента предаването „Търси се“ тази неделя, 27 септември. 
В пастелните синьо-зелени и бежови стени са вплетени снимки на двете водещи, дело на фотографката Диляна Флорентин, които изразяват различните им емоции, както и чувствата на техните гости, когато се настанят удобно в студиото. 
 
„Ние самите също минаваме през емоциите, които усещат гостите ни и затова в нашите снимки са вплетени двата ни образа с различни изражения. Едната от нас с усмивка, другата сериозна“, разказват идеята си водещите.
 
Първият гост в новото студио ще бъде младата певица и актриса Мила Роберт. 
 
За първи път, освен нейната майка Ваня Щерева, в предаването ще участва и нейният баща – баскетболистът Роберт Гергов. Двамата разказват за раздялата си и защо избират Мила да остане при баща си, когато е на 6 години.
„Баща ми беше по-строг, затова когато станах тийнеджърка избрах да живея с майка ми, която ми даваше цялата свобода. Когато навърших 18-години обаче, веднага се изнесох да живея сама“, споделя Мила.
 
Нейните приятели ще я опишат като „изключително лек, витален, забавен и щур човек“ в живота. За първи път зрителите ще видят и двамата й братя, които са от втория брак на баща й. 
 
Освен искрените емоции, в студиото ще има много смях и забавление, които са типични за Мила. Какви интересни предизвикателства ще оправят близките й хора – зрителите ще видят тази неделя, 27 септември 2020 г. от 11 часа по bTV.
 


ИЗБРАНО