”Третият ден” и ”Ние сме каквито сме” с премиери днес

15 септември 2020 | 17:36 Дачев
Първият епизод на "Третия ден" с Джуд Лоу и Наоми Харис ще се излъчи по HBO тази вечер от 21:00 ч., последван от първи епизод на "Ние сме каквито сме" от 22:00.
Минисериалът "Дес" ще е наличен първо онлайн, където се получава тройна премиера в стрийминг платформата.
 
Третият ден ("The Third Day", 6 епизода), сред чиито продуценти е Брад Пит, е разделен на две истории - всяка с по 3 епизода с арките ‚лято‘ и ‚зима‘, като зрителите ще разберат какво свързва героите на Джуд Лоу и Наоми Харис в привидно различните им преживявания на мистичния остров, по който се стига по път, скриван от прилива.
Трейлър (27 сек., български субтитри).
 
Изключително наситен като цветове, камера и режисьорски подход, Третият ден пренася зрителите в интересна комбинация от sci-fi и фолклорен хорър.
 
Ние сме каквито сме ("We Are Who We Are", 8 епизода) ще се хареса на по-младите зрители и може би ще е интересен или ще провокира родителите им със смелата експозиция от Лука Гуаданино на търсенето на себе си и порастването в протяжното безвремие на границата дете-възрастен. 
Трейлър (1:47 мин., български субтитри).
 
Заснет изключително красиво, без обрати в сюжета, сериалът сякаш пренася в тази разсеяна тийн реалност и флуидността на сексуалното определяне, които са трудно разбираеми освен за преминаващите през тях.


ИЗБРАНО