”Запазената марка Марио Гаврилов” тръгва по TV1

15 септември 2020 | 15:11 Дачев
Новото предаване "Запазената марка Марио Гаврилов" тръгва на 17 септември 2020 г. ще се излъчва всеки четвъртък от 21:00 ч. на живо в студиото на ТВ1.
 
Известният икономически журналист ще дърпа пред зрителите завесата, която прикрива фактите и закономерностите зад най-важните събития в света на финансите и бизнеса. Водещи анализатори, предприемачи и икономисти ще коментират секторите, в които работят и наблюдават. 
 
Предаването ще има и силно застъпен образователен сегмент, в който ще се обяснява логиката на функциониране на по-сложни и по-екзотични за широката публика възможности за инвестиции и бизнес. 
 
В "Запазената марка" всеки зрител ще може да поръча интересна за него тема, която да бъде разработена професионално и достъпно. Зрителите ще могат и да отправят директно своите въпроси по време на живото излъчване от студиото. 
 
Марио Гаврилов ще осигурява експертен поглед към парите - нашите и чуждите.
 
Повторенията са в петък (от 14 ч.) и събота (от 11 ч.).

* * * * * * *

От следващия четвъртък, 24 септември, предаването ще се излъчва и по телевизия TV+. То може да се наблюдава в реално време и във фейсбук страницата www.facebook.com/vashitepari, както и в канала в Youtube.

 


ИЗБРАНО