Повече за тв играта „Последният печели“ с Орлин Горанов

28 август 2020 | 15:39 Дачев
На 7 септември 2020 г. от 19:00 часа по БНТ1 ще бъде премиерата на новото забавно-познавателно, семейно куиз шоу – „Последният печели“. Концепцията е създадена специално за ефира на националната телевизия.
 
„Ако човек се опитва да вижда хубавите неща и да се старае да прави живота такъв, какъвто иска да бъде, мисля, че е постигнал най-голямата победа в живота си!“, казва водещият Орлин Горанов.
 
Кратко описание на играта:
 
Във всяко издание участват четирима играчи. Предаването се състои от три кръга, в които участниците ще трябва да отговарят на въпроси от различни сфери на познанието. Всеки от въпросите е с различна точкова стойност. 
 
След края на конкретния кръг отпада по един участник, а победителят печели правото да се състезава и в следващия епизод и играе, докато някой друг не успее да го победи.
 
„Последният печели“ е формат, непознат досега на българските зрители. Ако мислите, че със знания ще победите всеки съперник, запишете се за участие на сайта на БНТ.
 
Кратка визитка на водещия Орлин Горанов:
 
Той е непоправим оптимист, който се опитва да мине през живота с усмивка и любов. Той е изпял някои от най-обичаните български песни, а дуетните изпълнения с Кристина Димитрова го превръщат в любим певец на няколко поколения.
Той е тенор от световна величина.
 
През 2018 г. описа живота си в книгата „Да започнем отначало“, в която разкрива на какво се дължи неизчерпаемата му енергия да започва всеки ден живота си отначало.
 
* * * * * * *
 
Предаването ще се излъчва всеки делничен ден, от понеделник до петък в 19:00 ч. по БНТ1.
 


ИЗБРАНО