Истории за оцеляване, смелост и упоритост по Outdoor Channel

3 август 2020 | 09:43 Дачев
През август Outdoor Channel е посветен на упоритостта и оцеляването. Рубриката "Да издириш и спасиш" започва днес и ще се излъчва всеки делничeн ден от 16 до 17:30 ч., с повторения вечер (20:30 - 22:00 ч.).
 
Тя включва предаванията:
 
"FIGHT TO SURVIVE"
 
Поредица с вдъхновяващи реални истории на смели мъже, предизвикващи обстоятелствата и природата, които са се изправяли очи в очи със смъртта в пустошта, но са оцелели, за да разкажат преживяванията си. 
 
Сериалът започва с историята на приключенеца сървайвър Крейг ДеМартино.
 
"ALASKA’S ULTIMATE BUSH PILOTS"
 
„Island Air“, извършващ полети от остров Кодиак, Аляска, е приютил най-храбрите пилоти на планетата. Сериалът е продуциран от Orion Entertainment. Сред най-динамичните и интересни епизоди са „Без следа“, „Рай на 5 000 фута“, „Висящ на косъм“, „В бездната“ и „По тънък лед“.
 
"BACKCOUNTRY RESCUE"
 
Когато не изпълнява задълженията си на заместник-директор на доброволна организация за издирване и спасяване, Джо Ърбан се отдава на обучението в областта на науката за снега и на тренингите за оцеляване в места, далече от цивилизацията.
 
Тази година нов стажант в екипа е неговата съпруга и бизнес партньор Мерилин Дейвис. С енергията и отношението си водачът на отряда за бързо реагиране при спешни случаи в планината вдъхновява не само нея, но и целия екип.


ИЗБРАНО