Шон Бийн в сериала ”Клетвата” по AXN от 27 юли

20 юли 2020 | 11:12 Дачев
От 27 юли, понеделник, AXN започва да излъчва „Клетвата“ ("The Oath", САЩ, 2018) – необичайна полицейска драма със звездното участие на Шон Бийн (“Игра на тронове”), Райън Куонтън, Майкъл Маларкий, Кори Хардрикт, Ив Моро („От местопрестъплението: Маями“), Катрина Лоу и др. Сериалът ще се излъчва всеки понеделник от 21:00 ч.
Изпълнителен продуцент е Къртис Джаксън - "50 Cent".
 
Първият сезон от 10 едночасови епизода ни потапя в дълбините на правосъдната система в измислен американски метрополис.
„Клетвата“ разказва историята на полицаи, които въпреки че са се заклели да „служат и защитават“, се възползват от служебното си положение и са се отдали изключително на незаконна дейност. Корумпираните ченгета трябва да се защитават един друг, като тяхната лоялност приближава статуса им до всяка сериозна престъпна банда, а членовете на бандата ще направят всичко необходимо, за да се опазят от врагове както вътре, така и извън техните редици.
 
„Клетвата“ е по идея на бившия заместник-шериф на окръг Лос Анджелис - Джо Халпин, който е работил под прикритие в продължение на цели 12 години. Личният опит на Халпин от това впечатляващо време дава идеята да се създаде поредица, която отблизо да разгледа сложната динамика в правосъдните организации в цялата страна, като се съсредоточи върху хората, които рискуват всичко в опита си да получат всичко.


ИЗБРАНО