Риболов по Outdoor Channel всеки следобед

10 юли 2020 | 10:35 Дачев
Програмната линия "Големият улов" е всяка делнична вечер през юли от 16 до 17:30 ч.
 
Истории за вълнуващ риболов с много споделени умения, трикове и съвети за запалените рибари. Подборът от предавания по Outdoor Channel включва:
 
"Trev Gowdy's Monster Fish"
 
Американският спортист Трев Гауди и неговият екип обикалят земното кълбо в търсене на най-големите и най-необикновените видове за лов с въдица и макара. Шоуто е риболовен сериал, посветен на размера и предизвикателството, тактиката и стратегията, които помагат на въдичарите да уловят най-големите риби, които има на нашата планета.
 
"Modern Fishing With Jared Jeffries"
 
След като гледате епизод от поредицата, ще сте въоръжени с малко повече познания. Джаред споделя въдичарски умения, трикове и техники по забавен и информативен начин. С планирани пътешествия до екзотични риболовни дестинации и голям брой необикновени видове в списъка на улова си, амбицията на Джаред е да сподели особеностите на съвременния риболов със света.
 
"Hook & Look"
 
Това е уникално информативно шоу, посветено на риболова, представен от подводна гледна точка. 
 
Водещият и продуцент Ким Страйкър, ветеран с 27-годишен опит в ловенето на костур с въдица и опитен филмов оператор на подводния свят, показва екшъна и ефективността на примамките, както и навиците и местообитанията на сладководната риба в САЩ.


ИЗБРАНО