Extreme Channel - ”Лудост на колела” 20-21 ч.

10 юли 2020 | 10:16 Дачев
Този месец Extreme Channel празнува най-вълшебния от всички звуци – рева на фино настроен двигател... Високооктанов екшън има през целия юли, независимо дали на две, или на четири колела - всяка делнична вечер от 19.55 до 21.10 ч.
 
Карайте заедно с лудите глави в „Nitro Circus Live“, докато най-добрите мотосъстезатели в света, включително Травис Пастрана, демонстрират своите трикове по време на световното си турне.
Тази поредица съчетава зрелищни и опасни каскади с нон стоп екшън зад кулисите, който понякога е драматичен, често силно вдъхновяващ и почти винаги забавен.
 
Насладете се на тръпката и предизвикателствата зад кулисите и на пистата в „Drift All Stars: Bustups and Burnouts“ – поредица, която ще ви направи свидетели на всичко най-интересно от най-новия сезон на „Drift All Stars“ в цяла Европа.
 
Или може би просто седнете и се отпуснете с „Dumball: Idiots In India“, където колите може да са евтини, но пък атрактивните номера и смехът са най-доброто, което можете да закупите.
„Дъмбол“ е най-известното рали с таратайки в света, на което щури автомобилисти се състезават с амортизирани автомобили, мъчейки се да стигнат с тях колкото могат по-далече в продължение на една седмица.


ИЗБРАНО