Мира с нова песен по Фен ТВ

7 юли 2020 | 14:51 Дачев
Новата песен на Мира е вече факт. „За всички бивши“ направи премиерата си навръх рождения ден на приятеля на Мира на 5 юли по Фен ТВ. Това е първата песен, в която изпълнителката си е изцяло автор на текста.
 
„Тази песен ми е много сантиментална. Тя е за моя приятел. От текста сами можете да разберете защо“ – през смях споделя Мира.
За всички бивши“ е песен послание: дори мъжете-играчи могат да се влюбят истински и да забравят за мимолетните изживявания, да се отдадат на една жена. Подобен е и случаят на Мира с нейния приятел, когото певицата показва публично за първи път – той участва във видеоклипа към „За всички бивши“.
 
„В началото много се притесняваше и му беше и малко досадна цялата работа покрай снимките, защото един клип се снима с часове, нищо че песента е 4 минути. Въпреки това той подходи много професионално към целия процес, страшно много ме подкрепя и ми е опора. Знам, че мога да разчитам на него и съм много благодарна на съдбата, че го срещнах“ – споделя изпълнителката.
 
Песента е адаптация на румънския хит на Irina Lepa - "Ai femeia cea mai tare".
Интересна е историята как Мира решава да направи точно тази песен – отново заради приятеля ѝ. Докато говорят по телефона с него, гласовитата изпълнителка чува песен на заден план. Прекъсна разговора и иска да чуе какво точно звучи. Веднага разбира, че това е идеалната песен за нея. Свързва се с Джошкун, който ѝ е близък личен приятел, който пък я свързва с Irina Lepa и екипа ѝ. 
 
„С моята фирма Diapason Records държим много всичко да е професионално и се свързахме с екипа на Ирина и взехме правата за песента. Няма начин да направим нещо незаконно. Всичко това се случва в пика на пандемията заради Covid-19, но успяхме да се справим“, коментира Мира.
 
Клипът към „За всички бивши“ е летен, зареден с много настроение. Локациите са три: прекрасно лавандулово поле, плаваща къща на язовир Жребчево и конна база  Макс край Стара Загора.
 
„Страшно съм благодарна на собственичката на конната база Йонка Максимова за гостоприемството и затова, че ни позволи да снимаме прекрасните ѝ коне. Разходката из язовир Жребчево пък ми е любимо изживяване и много се радвам, че успях да го включа в клипа,“ разказва Мира.


ИЗБРАНО